İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Analiz & Güncelleme isteği

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Genel Tartışma
19 İleti 7 Yayımlayıcılar 213 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • C Cacmik

-Craft Questleri ilk başta çok güzel heyecan verici geliyor ama çoğunu denedim ve tamamen zaman kaybı. Bir şehrin questlerini yap wisdomu topla zaten 1-2 hafta yeter geri kalan questlere dokunmana bile gerek yok.
    -Craft Questleri hiç bir şekilde eşit değil. Alchemy ile kastığın para (afk kasıyorsun regini al bas makroya) Carpenter ile kastığın para ile aynı. Carpenter questleri için Gokku ile iletişime geçtim çözümde ürettim ama sonuç aynı muhtemelen kendisinin önceliği başka şeyler. Tinker/BS questleri aşırı iron tüketiyor ve 1 saatlik maden kastığında ortalama 1000-1100 iron ingot topluyorsun (yok miningi 55te bırak sadece iron topla vs vs. hikayelerini anlatacaklara cevabım; Ya kardeşim oyun oynuyoruz burda eğlenmek istiyoruz iron kasarken başka madende toplamak istiyoruz evet, deli gibi hardcore kasmak istemiyoruz hiç bir şeyi. Hardcore kasan varsa zaten benden daha çok kazanacaktır). Verdiği para vendordan reg alıp afk kastığın Alchemy ile aynı.

• Ultimada maalesef enflasyonun önünü kesemezler çünkü buna karşı yapılan bir sistem yok. Oyundan parayı eritecek sistem yok olan parada sürekli bollaşıyor.
    • +12 silah konusunda sonuna kadar haklısın, ya +12ler nerflensin ve magical forge sayesinde +15 basmaya başlasın insanlar ve gerçekten vuran silah +15ler olsun ya da dahiyane fikri olan biri varsa burada paylaşsın 🙂
    • Mytheril set giyip actiona çıkıyordum (düz bir oyuncuyum) açıkçası oyun içerisinde bronze set giymekten hiç bir farkı yok sadece daha pahalı ve mavi. Ya bronze vb setler nerflensin ve verdikleri armor düşsün ya da mytheril ve üstü (değerli setler diyelim onlara) setlere daha fazla hasar verme bonusu / bonusların tetiklenme şansını arttıracak bir durum getirilsin. bildiğin 84 armor ile 64 armor arasında dişe dokunur bir fark yok.
    • Mage konusunda arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Çok güzel özellikler var mageler için ama action için hem çok pahalı bir class hemde delayların çok iyi olmadığını düşünüyorum

Server bu hızda ilerlerse insanların oynamak için amacını kaybedeceği düşüncesindeyim, her şeyden herkeste bolca olursa bu sefer iyice burası pvp serverına dönmüş algısı yaratacaktır. Umarım söylediklerimiz dikkate alınır hatta ufak bir toplantı gibi bir şeyde olursa sorunların tam ne olduğu çok daha net anlaşılır görüşündeyim.

A Çevrimdışı
    A Çevrimdışı
    adenva
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@Cacmik

Hızlı tüketildi bazı şeyler maalesef

1 Cevap Son cevap
    0
    • A adenva

ek olarak 12 sılah cıkma oranı dusuruldu dendı yarım saatte ortalama 30 35 adet 12 sılah cıkıyor ve bır cogu spear ss kyrss bunun neresı zor allah askına bu kolaylık nereye kadar boyle gıdıcek yanı dungeondan cıkmayan adamları kastıgı sılah sayısını dusunemıyorum ve bu sılahlar actıonın %100 üne hakim

S Çevrimdışı
      S Çevrimdışı
      sylvara

@adenva yarım saatte 35 adet 12 çıkıyormuş 🙂 yapmasak inanacağız.

A 1 Cevap Son cevap
      0
      • S sylvara

@adenva yarım saatte 35 adet 12 çıkıyormuş 🙂 yapmasak inanacağız.

A Çevrimdışı
        A Çevrimdışı
        adenva

@sylvara

O kadar şey yazılmış buna takılman seni ciddiye almamam gerektigini gösteriyor ama yinede açıklayayım dostum 2 veya 3 gün önce level 9 çarımla ice dungeonda sabaha karşı 39 dakikada 29 tane silah çıktı dene ve cevabını yaz

S 1 Cevap Son cevap
        0
        • A adenva

@sylvara

O kadar şey yazılmış buna takılman seni ciddiye almamam gerektigini gösteriyor ama yinede açıklayayım dostum 2 veya 3 gün önce level 9 çarımla ice dungeonda sabaha karşı 39 dakikada 29 tane silah çıktı dene ve cevabını yaz

S Çevrimdışı
          S Çevrimdışı
          sylvara

@adenva Ben manipülasyona gelemiyorum demekki, doğru bilgi vermiyorsan ve yazıyorsan burada eleştirilere de açık olacaksın. 39 dakkada 29 silah yarım saatte yaklaşık 20 yapar ve sen yarım saatte 35 bilgisi veriyorsun yüzde elliden fazla arttırarak yazıyorsun sonra ben gelip senin verdiğin bilgiyi çürütünce ya da tiye alınca suçlu ben mi oluyorum 🙂 bu oyunu oynayan çoğu kişi 35+ insanların aklı ile dalga geçmeye çalışmayın.

A 1 Cevap Son cevap
          0
          • S sylvara

@adenva Ben manipülasyona gelemiyorum demekki, doğru bilgi vermiyorsan ve yazıyorsan burada eleştirilere de açık olacaksın. 39 dakkada 29 silah yarım saatte yaklaşık 20 yapar ve sen yarım saatte 35 bilgisi veriyorsun yüzde elliden fazla arttırarak yazıyorsun sonra ben gelip senin verdiğin bilgiyi çürütünce ya da tiye alınca suçlu ben mi oluyorum 🙂 bu oyunu oynayan çoğu kişi 35+ insanların aklı ile dalga geçmeye çalışmayın.

A Çevrimdışı
            A Çevrimdışı
            adenva
            tarihinde yazdı Son düzenleyen: adenva

@sylvara

senın benım bılgımı curutmen ıcın cıddıye alıyorsan dakıka tutup gırersın dungeona sayılarla gelırsın burda bılgımı curutursun ama kalkıp cebındekı telefonu goster dıyen dayılar gıbı yorum yaparsan senı cıddıye almam dostum yarım saatte 30-35 dedım sen gıdıp 35 ı baz alman bıle bana göre yorum yapmak ıcın yapmışsın ortalaması 30-40 dakıka arasında 29 30 sılah cıkması rakamlara takılma bır sonrakınde belkı daha cok cıkacak veya az cıkacak burda bırsey curuttugun falan yok fılozof 35plus abim

S 1 Cevap Son cevap
            1
            • A adenva

@sylvara

senın benım bılgımı curutmen ıcın cıddıye alıyorsan dakıka tutup gırersın dungeona sayılarla gelırsın burda bılgımı curutursun ama kalkıp cebındekı telefonu goster dıyen dayılar gıbı yorum yaparsan senı cıddıye almam dostum yarım saatte 30-35 dedım sen gıdıp 35 ı baz alman bıle bana göre yorum yapmak ıcın yapmışsın ortalaması 30-40 dakıka arasında 29 30 sılah cıkması rakamlara takılma bır sonrakınde belkı daha cok cıkacak veya az cıkacak burda bırsey curuttugun falan yok fılozof 35plus abim

S Çevrimdışı
              S Çevrimdışı
              sylvara

@adenva manipülatif yorumlar yapmaya devam et 🙂 bi tek sen değilsin 9lvl arçer ve biz kasmıyoruz sanıyorsun kiirinle dancında 😄 tek dancın dolaşıp istatistik tutan sensin 🐶

A 1 Cevap Son cevap
              0
              • ck1987C Çevrimdışı
                ck1987C Çevrimdışı
                ck1987
                tarihinde yazdı Son düzenleyen: ck1987

dungeonlarda silah çıkarmak anlatıldığı kadar kolay değil sürekli guildler basıyor, madencilikte öle çok karlı değil 1 saat kazıp 0 blackrock 0 bloodrock topladığım oluyor verdiğinde 3 yada 4 adet ore veriyor hesabı sen yap.

çoğunluk warrior oynuyor hem oynaması daha kolay hem daha masrafsız, magelerin invul tarzı setlerinin fiyatları aşağıya çekilse fire ice robe tarzı 1.spelleri resist etse belki mage player sayısı zamanla artabilir.

pk mavi actionu hareketli değil büyük guilddler birleşme yapmış sayı olmadan çıkmıyorlar actiona tadsız

A 1 Cevap Son cevap
                0
                • S sylvara

@adenva manipülatif yorumlar yapmaya devam et 🙂 bi tek sen değilsin 9lvl arçer ve biz kasmıyoruz sanıyorsun kiirinle dancında 😄 tek dancın dolaşıp istatistik tutan sensin 🐶

A Çevrimdışı
                  A Çevrimdışı
                  adenva

@sylvara
                  birtane ıstatıstk paylaşsana o zaman 🙂

1 Cevap Son cevap
                  0
                  • ck1987C ck1987

dungeonlarda silah çıkarmak anlatıldığı kadar kolay değil sürekli guildler basıyor, madencilikte öle çok karlı değil 1 saat kazıp 0 blackrock 0 bloodrock topladığım oluyor verdiğinde 3 yada 4 adet ore veriyor hesabı sen yap.

çoğunluk warrior oynuyor hem oynaması daha kolay hem daha masrafsız, magelerin invul tarzı setlerinin fiyatları aşağıya çekilse fire ice robe tarzı 1.spelleri resist etse belki mage player sayısı zamanla artabilir.

pk mavi actionu hareketli değil büyük guilddler birleşme yapmış sayı olmadan çıkmıyorlar actiona tadsız

A Çevrimdışı
                    A Çevrimdışı
                    adenva

@ck1987

başkan aynı serverda oynamıyoruz sanırım

1 Cevap Son cevap
                    0
                    • S Çevrimdışı
                      S Çevrimdışı
                      sylvara

istatistik ver diyo hala 😄 hahahahaha olm herkes neyi nne olduğunu biliyor. sen yarım saatte 35 diyince öyle istatistik olmuyor yani. devam et sen yoluna. dancın kasanlar neyi nne oldugnu biliyır. evet hala fazla çıkıyor ama senin verdiğin istatistik ütopik

A 1 Cevap Son cevap
                      0
                      • S sylvara

istatistik ver diyo hala 😄 hahahahaha olm herkes neyi nne olduğunu biliyor. sen yarım saatte 35 diyince öyle istatistik olmuyor yani. devam et sen yoluna. dancın kasanlar neyi nne oldugnu biliyır. evet hala fazla çıkıyor ama senin verdiğin istatistik ütopik

A Çevrimdışı
                        A Çevrimdışı
                        adenva

@sylvara

senın forum yazısmalarına baktımda sana en guzel cevap HAKLISIN DANCIN KASAN ARKADAŞ

1 Cevap Son cevap
                        0
                        • S Çevrimdışı
                          S Çevrimdışı
                          sylvara

Evet genelde yalan yanlış manipülatif yorumlar yazanlara cevap veriyorum asılsız olduğunu ifşa ediyorum ve senin gibi sinir küpüne dönüşüyorlar 🙂 Ayrıca demek tüm yazılarıma bakmamışsın biraz daha oku desteklediğim konular da var.

1 Cevap Son cevap
                          1
                          • T Çevrimdışı
                            T Çevrimdışı
                            Thaddeus

Yorumların hepsini okudum fakat benim okumam bir şeyleri değiştirmeyeceği için, server sahibinin bu söyleşileri duyup değerlendirmesi gerekir.

Sizin söylediklerinize ek olarak;

Özellikle akşam saatlerinde serverda inanılmaz bir save oranı mevcut, gündüze göre daha fazlaca oluyor. Bundan rahatsızlık duymuyorum lakin bu kadar save yapılmasının nedenini bazı hataların fixlenmesi veya yeni güncellemeler yapılmasından kaynaklı olarak görüyorum.

Diyeceğim o ki; Güzel bir sv forumda okuduğum yorumlara da bakılırsa insanlarda memnun öyle yada böyle ama bu demek değil ki bu düzen böyle gider. Bugün iktidar olabilirisiniz fakat yarın meçhul. Selamın Aleyküm.

1 Cevap Son cevap
                            -1
                            Cevap
                            • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                            Cevaplamak için giriş yapın
                            • En eskiden en yeniye
                            • En yeniden en eskiye
                            • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                            • İlk ileti
                              Son ileti