Analiz & Güncelleme isteği
-
O kadar şey yazılmış buna takılman seni ciddiye almamam gerektigini gösteriyor ama yinede açıklayayım dostum 2 veya 3 gün önce level 9 çarımla ice dungeonda sabaha karşı 39 dakikada 29 tane silah çıktı dene ve cevabını yaz
-
O kadar şey yazılmış buna takılman seni ciddiye almamam gerektigini gösteriyor ama yinede açıklayayım dostum 2 veya 3 gün önce level 9 çarımla ice dungeonda sabaha karşı 39 dakikada 29 tane silah çıktı dene ve cevabını yaz
@adenva Ben manipülasyona gelemiyorum demekki, doğru bilgi vermiyorsan ve yazıyorsan burada eleştirilere de açık olacaksın. 39 dakkada 29 silah yarım saatte yaklaşık 20 yapar ve sen yarım saatte 35 bilgisi veriyorsun yüzde elliden fazla arttırarak yazıyorsun sonra ben gelip senin verdiğin bilgiyi çürütünce ya da tiye alınca suçlu ben mi oluyorum
bu oyunu oynayan çoğu kişi 35+ insanların aklı ile dalga geçmeye çalışmayın. -
@adenva Ben manipülasyona gelemiyorum demekki, doğru bilgi vermiyorsan ve yazıyorsan burada eleştirilere de açık olacaksın. 39 dakkada 29 silah yarım saatte yaklaşık 20 yapar ve sen yarım saatte 35 bilgisi veriyorsun yüzde elliden fazla arttırarak yazıyorsun sonra ben gelip senin verdiğin bilgiyi çürütünce ya da tiye alınca suçlu ben mi oluyorum
bu oyunu oynayan çoğu kişi 35+ insanların aklı ile dalga geçmeye çalışmayın.senın benım bılgımı curutmen ıcın cıddıye alıyorsan dakıka tutup gırersın dungeona sayılarla gelırsın burda bılgımı curutursun ama kalkıp cebındekı telefonu goster dıyen dayılar gıbı yorum yaparsan senı cıddıye almam dostum yarım saatte 30-35 dedım sen gıdıp 35 ı baz alman bıle bana göre yorum yapmak ıcın yapmışsın ortalaması 30-40 dakıka arasında 29 30 sılah cıkması rakamlara takılma bır sonrakınde belkı daha cok cıkacak veya az cıkacak burda bırsey curuttugun falan yok fılozof 35plus abim
-
senın benım bılgımı curutmen ıcın cıddıye alıyorsan dakıka tutup gırersın dungeona sayılarla gelırsın burda bılgımı curutursun ama kalkıp cebındekı telefonu goster dıyen dayılar gıbı yorum yaparsan senı cıddıye almam dostum yarım saatte 30-35 dedım sen gıdıp 35 ı baz alman bıle bana göre yorum yapmak ıcın yapmışsın ortalaması 30-40 dakıka arasında 29 30 sılah cıkması rakamlara takılma bır sonrakınde belkı daha cok cıkacak veya az cıkacak burda bırsey curuttugun falan yok fılozof 35plus abim
@adenva manipülatif yorumlar yapmaya devam et
bi tek sen değilsin 9lvl arçer ve biz kasmıyoruz sanıyorsun kiirinle dancında
tek dancın dolaşıp istatistik tutan sensin 
-
dungeonlarda silah çıkarmak anlatıldığı kadar kolay değil sürekli guildler basıyor, madencilikte öle çok karlı değil 1 saat kazıp 0 blackrock 0 bloodrock topladığım oluyor verdiğinde 3 yada 4 adet ore veriyor hesabı sen yap.
çoğunluk warrior oynuyor hem oynaması daha kolay hem daha masrafsız, magelerin invul tarzı setlerinin fiyatları aşağıya çekilse fire ice robe tarzı 1.spelleri resist etse belki mage player sayısı zamanla artabilir.
pk mavi actionu hareketli değil büyük guilddler birleşme yapmış sayı olmadan çıkmıyorlar actiona tadsız
-
@adenva manipülatif yorumlar yapmaya devam et
bi tek sen değilsin 9lvl arçer ve biz kasmıyoruz sanıyorsun kiirinle dancında
tek dancın dolaşıp istatistik tutan sensin 
@sylvara
birtane ıstatıstk paylaşsana o zaman
-
dungeonlarda silah çıkarmak anlatıldığı kadar kolay değil sürekli guildler basıyor, madencilikte öle çok karlı değil 1 saat kazıp 0 blackrock 0 bloodrock topladığım oluyor verdiğinde 3 yada 4 adet ore veriyor hesabı sen yap.
çoğunluk warrior oynuyor hem oynaması daha kolay hem daha masrafsız, magelerin invul tarzı setlerinin fiyatları aşağıya çekilse fire ice robe tarzı 1.spelleri resist etse belki mage player sayısı zamanla artabilir.
pk mavi actionu hareketli değil büyük guilddler birleşme yapmış sayı olmadan çıkmıyorlar actiona tadsız
başkan aynı serverda oynamıyoruz sanırım
-
istatistik ver diyo hala
hahahahaha olm herkes neyi nne olduğunu biliyor. sen yarım saatte 35 diyince öyle istatistik olmuyor yani. devam et sen yoluna. dancın kasanlar neyi nne oldugnu biliyır. evet hala fazla çıkıyor ama senin verdiğin istatistik ütopik -
istatistik ver diyo hala
hahahahaha olm herkes neyi nne olduğunu biliyor. sen yarım saatte 35 diyince öyle istatistik olmuyor yani. devam et sen yoluna. dancın kasanlar neyi nne oldugnu biliyır. evet hala fazla çıkıyor ama senin verdiğin istatistik ütopiksenın forum yazısmalarına baktımda sana en guzel cevap HAKLISIN DANCIN KASAN ARKADAŞ
-
Evet genelde yalan yanlış manipülatif yorumlar yazanlara cevap veriyorum asılsız olduğunu ifşa ediyorum ve senin gibi sinir küpüne dönüşüyorlar
Ayrıca demek tüm yazılarıma bakmamışsın biraz daha oku desteklediğim konular da var. -
Yorumların hepsini okudum fakat benim okumam bir şeyleri değiştirmeyeceği için, server sahibinin bu söyleşileri duyup değerlendirmesi gerekir.
Sizin söylediklerinize ek olarak;
Özellikle akşam saatlerinde serverda inanılmaz bir save oranı mevcut, gündüze göre daha fazlaca oluyor. Bundan rahatsızlık duymuyorum lakin bu kadar save yapılmasının nedenini bazı hataların fixlenmesi veya yeni güncellemeler yapılmasından kaynaklı olarak görüyorum.
Diyeceğim o ki; Güzel bir sv forumda okuduğum yorumlara da bakılırsa insanlarda memnun öyle yada böyle ama bu demek değil ki bu düzen böyle gider. Bugün iktidar olabilirisiniz fakat yarın meçhul. Selamın Aleyküm.