İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Analiz & Güncelleme isteği

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Genel Tartışma
19 İleti 7 Yayımlayıcılar 213 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • S sylvara

@adenva yarım saatte 35 adet 12 çıkıyormuş 🙂 yapmasak inanacağız.

A Çevrimdışı
    A Çevrimdışı
    adenva
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@sylvara

O kadar şey yazılmış buna takılman seni ciddiye almamam gerektigini gösteriyor ama yinede açıklayayım dostum 2 veya 3 gün önce level 9 çarımla ice dungeonda sabaha karşı 39 dakikada 29 tane silah çıktı dene ve cevabını yaz

S 1 Cevap Son cevap
    0
    • A adenva

@sylvara

O kadar şey yazılmış buna takılman seni ciddiye almamam gerektigini gösteriyor ama yinede açıklayayım dostum 2 veya 3 gün önce level 9 çarımla ice dungeonda sabaha karşı 39 dakikada 29 tane silah çıktı dene ve cevabını yaz

S Çevrimiçi
      S Çevrimiçi
      sylvara

@adenva Ben manipülasyona gelemiyorum demekki, doğru bilgi vermiyorsan ve yazıyorsan burada eleştirilere de açık olacaksın. 39 dakkada 29 silah yarım saatte yaklaşık 20 yapar ve sen yarım saatte 35 bilgisi veriyorsun yüzde elliden fazla arttırarak yazıyorsun sonra ben gelip senin verdiğin bilgiyi çürütünce ya da tiye alınca suçlu ben mi oluyorum 🙂 bu oyunu oynayan çoğu kişi 35+ insanların aklı ile dalga geçmeye çalışmayın.

A 1 Cevap Son cevap
      0
      • S sylvara

@adenva Ben manipülasyona gelemiyorum demekki, doğru bilgi vermiyorsan ve yazıyorsan burada eleştirilere de açık olacaksın. 39 dakkada 29 silah yarım saatte yaklaşık 20 yapar ve sen yarım saatte 35 bilgisi veriyorsun yüzde elliden fazla arttırarak yazıyorsun sonra ben gelip senin verdiğin bilgiyi çürütünce ya da tiye alınca suçlu ben mi oluyorum 🙂 bu oyunu oynayan çoğu kişi 35+ insanların aklı ile dalga geçmeye çalışmayın.

A Çevrimdışı
        A Çevrimdışı
        adenva
        tarihinde yazdı Son düzenleyen: adenva

@sylvara

senın benım bılgımı curutmen ıcın cıddıye alıyorsan dakıka tutup gırersın dungeona sayılarla gelırsın burda bılgımı curutursun ama kalkıp cebındekı telefonu goster dıyen dayılar gıbı yorum yaparsan senı cıddıye almam dostum yarım saatte 30-35 dedım sen gıdıp 35 ı baz alman bıle bana göre yorum yapmak ıcın yapmışsın ortalaması 30-40 dakıka arasında 29 30 sılah cıkması rakamlara takılma bır sonrakınde belkı daha cok cıkacak veya az cıkacak burda bırsey curuttugun falan yok fılozof 35plus abim

S 1 Cevap Son cevap
        1
        • A adenva

@sylvara

senın benım bılgımı curutmen ıcın cıddıye alıyorsan dakıka tutup gırersın dungeona sayılarla gelırsın burda bılgımı curutursun ama kalkıp cebındekı telefonu goster dıyen dayılar gıbı yorum yaparsan senı cıddıye almam dostum yarım saatte 30-35 dedım sen gıdıp 35 ı baz alman bıle bana göre yorum yapmak ıcın yapmışsın ortalaması 30-40 dakıka arasında 29 30 sılah cıkması rakamlara takılma bır sonrakınde belkı daha cok cıkacak veya az cıkacak burda bırsey curuttugun falan yok fılozof 35plus abim

S Çevrimiçi
          S Çevrimiçi
          sylvara

@adenva manipülatif yorumlar yapmaya devam et 🙂 bi tek sen değilsin 9lvl arçer ve biz kasmıyoruz sanıyorsun kiirinle dancında 😄 tek dancın dolaşıp istatistik tutan sensin 🐶

A 1 Cevap Son cevap
          0
          • ck1987C Çevrimdışı
            ck1987C Çevrimdışı
            ck1987
            tarihinde yazdı Son düzenleyen: ck1987

dungeonlarda silah çıkarmak anlatıldığı kadar kolay değil sürekli guildler basıyor, madencilikte öle çok karlı değil 1 saat kazıp 0 blackrock 0 bloodrock topladığım oluyor verdiğinde 3 yada 4 adet ore veriyor hesabı sen yap.

çoğunluk warrior oynuyor hem oynaması daha kolay hem daha masrafsız, magelerin invul tarzı setlerinin fiyatları aşağıya çekilse fire ice robe tarzı 1.spelleri resist etse belki mage player sayısı zamanla artabilir.

pk mavi actionu hareketli değil büyük guilddler birleşme yapmış sayı olmadan çıkmıyorlar actiona tadsız

A 1 Cevap Son cevap
            0
            • S sylvara

@adenva manipülatif yorumlar yapmaya devam et 🙂 bi tek sen değilsin 9lvl arçer ve biz kasmıyoruz sanıyorsun kiirinle dancında 😄 tek dancın dolaşıp istatistik tutan sensin 🐶

A Çevrimdışı
              A Çevrimdışı
              adenva

@sylvara
              birtane ıstatıstk paylaşsana o zaman 🙂

1 Cevap Son cevap
              0
              • ck1987C ck1987

dungeonlarda silah çıkarmak anlatıldığı kadar kolay değil sürekli guildler basıyor, madencilikte öle çok karlı değil 1 saat kazıp 0 blackrock 0 bloodrock topladığım oluyor verdiğinde 3 yada 4 adet ore veriyor hesabı sen yap.

çoğunluk warrior oynuyor hem oynaması daha kolay hem daha masrafsız, magelerin invul tarzı setlerinin fiyatları aşağıya çekilse fire ice robe tarzı 1.spelleri resist etse belki mage player sayısı zamanla artabilir.

pk mavi actionu hareketli değil büyük guilddler birleşme yapmış sayı olmadan çıkmıyorlar actiona tadsız

A Çevrimdışı
                A Çevrimdışı
                adenva

@ck1987

başkan aynı serverda oynamıyoruz sanırım

1 Cevap Son cevap
                0
                • S Çevrimiçi
                  S Çevrimiçi
                  sylvara

istatistik ver diyo hala 😄 hahahahaha olm herkes neyi nne olduğunu biliyor. sen yarım saatte 35 diyince öyle istatistik olmuyor yani. devam et sen yoluna. dancın kasanlar neyi nne oldugnu biliyır. evet hala fazla çıkıyor ama senin verdiğin istatistik ütopik

A 1 Cevap Son cevap
                  0
                  • S sylvara

istatistik ver diyo hala 😄 hahahahaha olm herkes neyi nne olduğunu biliyor. sen yarım saatte 35 diyince öyle istatistik olmuyor yani. devam et sen yoluna. dancın kasanlar neyi nne oldugnu biliyır. evet hala fazla çıkıyor ama senin verdiğin istatistik ütopik

A Çevrimdışı
                    A Çevrimdışı
                    adenva

@sylvara

senın forum yazısmalarına baktımda sana en guzel cevap HAKLISIN DANCIN KASAN ARKADAŞ

1 Cevap Son cevap
                    0
                    • S Çevrimiçi
                      S Çevrimiçi
                      sylvara

Evet genelde yalan yanlış manipülatif yorumlar yazanlara cevap veriyorum asılsız olduğunu ifşa ediyorum ve senin gibi sinir küpüne dönüşüyorlar 🙂 Ayrıca demek tüm yazılarıma bakmamışsın biraz daha oku desteklediğim konular da var.

1 Cevap Son cevap
                      1
                      • T Çevrimdışı
                        T Çevrimdışı
                        Thaddeus

Yorumların hepsini okudum fakat benim okumam bir şeyleri değiştirmeyeceği için, server sahibinin bu söyleşileri duyup değerlendirmesi gerekir.

Sizin söylediklerinize ek olarak;

Özellikle akşam saatlerinde serverda inanılmaz bir save oranı mevcut, gündüze göre daha fazlaca oluyor. Bundan rahatsızlık duymuyorum lakin bu kadar save yapılmasının nedenini bazı hataların fixlenmesi veya yeni güncellemeler yapılmasından kaynaklı olarak görüyorum.

Diyeceğim o ki; Güzel bir sv forumda okuduğum yorumlara da bakılırsa insanlarda memnun öyle yada böyle ama bu demek değil ki bu düzen böyle gider. Bugün iktidar olabilirisiniz fakat yarın meçhul. Selamın Aleyküm.

1 Cevap Son cevap
                        -1
                        Cevap
                        • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                        Cevaplamak için giriş yapın
                        • En eskiden en yeniye
                        • En yeniden en eskiye
                        • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                        • İlk ileti
                          Son ileti