Dungeonlara level 2-3 girerken
-
Dungeonlara 2-3 levellere geçmeden örnek 30 tane mob kesme gibi bir şey gelmesi lazım. Başlayalı 1 hafta oldu. archer disiplini 5level yaptım. Tam gece oldu kasayım diyorum 3 tane pk elimdeki short bow için beni kovalıyor
. Öyle bir kovalıyorki sanırsın cep de nightmare deed var
. Birde koşa koşa bossa gitmeyide engeller kanımca. Dungeonlar böyle bir gereksinim gelirse en azından toplu fight engeller hemde koşa koşa level 3 gidemez kimse.level 1 den 2 geçmek için örnek 20 mob. Level 2 den 3 geçmek için 50 mob gibi bir şey koyulabilir yada daha az.
-
short bowunu yere atıp kaçmayı dene

-
@ck1987 tamam dostum sen daha iyisin
-
sen dungeonda tek başına kasıcan diye sistemi değiştirsinler çok mantıklı çok iyi akıl etmişsin helal

-
sen dungeonda tek başına kasıcan diye sistemi değiştirsinler çok mantıklı çok iyi akıl etmişsin helal

@ck1987 anlıyorum
-
her seferinde bu kadar mob kesmek zorunda kalmakta bayar sanki bir yerden sonra

-
@Cacmik 15 silah istiyorlarsa bune değmeli. He tabi 50 mob fazla 30 mob olur, level 2 geçmek için 10 mob olabilir. Hangi mmoda bossa gitmek koşa koşa olmuşki
. -
@Cacmik 15 silah istiyorlarsa bune değmeli. He tabi 50 mob fazla 30 mob olur, level 2 geçmek için 10 mob olabilir. Hangi mmoda bossa gitmek koşa koşa olmuşki
.@ZeL4Ever bunun yerine moblardan random olarak alt kat için rune taşı düşebilir o rune taşı olmadan alt kata inemezsin her kat bir alt kat için rune taşı düşecek şekilde dizayn edilebilir. aşağı kata inersen o rune taşı harcanmış olur. hem satılır alınır ticareti döner hemde random ganki engelleyebilir, alt kata inmenin maliyeti olur. olmayacak iş değil

-
@ZeL4Ever bunun yerine moblardan random olarak alt kat için rune taşı düşebilir o rune taşı olmadan alt kata inemezsin her kat bir alt kat için rune taşı düşecek şekilde dizayn edilebilir. aşağı kata inersen o rune taşı harcanmış olur. hem satılır alınır ticareti döner hemde random ganki engelleyebilir, alt kata inmenin maliyeti olur. olmayacak iş değil

@Cacmik mantıklı , olabilir. Çünkü hiç bir mmoda koşa koşa bossa gidilmez :D. Burada spawn gezer gibi 2-3 pk koşa koşa boss geziyor. Mantıksız ve oyunun ruhunada ters geliyor bana. Gokku bey ne yapar göreceğiz.
-
Z ZeL4Ever bu başlıktan bahsetti