Moonglow
-
Arkadaslar Merhabalar ufak bır onerım olucaktı briti gzden cıkarıp merkezı moona taşısak nasıl olur sezon olarak zaten player az brıt ise kocaman bır alan moon bıraz daha guzel olucak gıbı duruyor takdir gokkunun

-
Arkadaslar Merhabalar ufak bır onerım olucaktı briti gzden cıkarıp merkezı moona taşısak nasıl olur sezon olarak zaten player az brıt ise kocaman bır alan moon bıraz daha guzel olucak gıbı duruyor takdir gokkunun

@adenva moonglowda güzel yere ev kurmuşumdur

-
brıtte butun evlerım
ve en ıyı yerlerde yorum yapmak ıcın yorum yapmısımdır keşke sende farklı fıkırler versen fayda saglamak adına -
Sezon bitince brite tekrar mı taşınalım nasıl istersin
-
sanada gelebılırız musaıtmısın ?
-
brıtte butun evlerım
ve en ıyı yerlerde yorum yapmak ıcın yorum yapmısımdır keşke sende farklı fıkırler versen fayda saglamak adına@adenva sıkıntılı bir arkadaşımızsın herhalde. Foruma sadece bireysel konu açmak için girenlerden. Şey bu benim derdim benim konum. Yoruma kapalıyım. Kim ne yapmış umrumda değil. Canım bunu istedi ve buna karşılara karşıyım.
https://forum.uoeternia.com/topic/305/dungeonlara-level-2-3-girerken/9
daha atayım mı Gerçek öneri fikir konularımdan ?
-
@adenva sıkıntılı bir arkadaşımızsın herhalde. Foruma sadece bireysel konu açmak için girenlerden. Şey bu benim derdim benim konum. Yoruma kapalıyım. Kim ne yapmış umrumda değil. Canım bunu istedi ve buna karşılara karşıyım.
https://forum.uoeternia.com/topic/305/dungeonlara-level-2-3-girerken/9
daha atayım mı Gerçek öneri fikir konularımdan ?
@ZeL4Ever Aynen arkadas tam anlamıyla senin söylediğin kafada. Ama baydı yok o öyle olsun yok bu böyle olmalı aynen server acılalı 4 ay oldu hadi babalar briti gzden cıkaralım moona gidelim niye ama noldu ki britin neyi battı cok ilginc insan tipleri var piyasada. Öpüyorum bu arada bana da gelebilirsin her zaman müsaitiz. @adenva
-
@ZeL4Ever Aynen arkadas tam anlamıyla senin söylediğin kafada. Ama baydı yok o öyle olsun yok bu böyle olmalı aynen server acılalı 4 ay oldu hadi babalar briti gzden cıkaralım moona gidelim niye ama noldu ki britin neyi battı cok ilginc insan tipleri var piyasada. Öpüyorum bu arada bana da gelebilirsin her zaman müsaitiz. @adenva
@Requers sorma aga adam o kadar özensizki başlığa MONGLOW yazıp açmış konuyu
, Şey gibi bu 2005de bir sunucuda moonglowda acti atmış. İçindeki anıları depreşmesi için istediği saçma sapan birşey 
-
@Requers sorma aga adam o kadar özensizki başlığa MONGLOW yazıp açmış konuyu
, Şey gibi bu 2005de bir sunucuda moonglowda acti atmış. İçindeki anıları depreşmesi için istediği saçma sapan birşey 
@ZeL4Ever ben ara verdım ama dungeondayım

-
@adenva, içinde söyledi: Moonglow
@ZeL4Ever ben ara verdım ama dungeondayım
aga sen harbiden sıkıntılısın. 21. yuz yıldayız. Elinde anında kaydet var. Ekran görüntüsü alabiliyorsun. Birine sallamadan ilk ekran görüntüsü koysana dungeondaysam. Tartışma yaratmak kaele alınmak için her yere şunu yazıp duruyorsun. Bir silkelen bence. İftira atarak trash talk yaratmaya çalışıyorsun.