İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Bir Teşekkür ve Bir Çağrı

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Konu Dışı
2 İleti 2 Yayımlayıcılar 120 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • B Çevrimdışı
    B Çevrimdışı
    bugra99999
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Ben de yıllarca sizler gibi Ultima Online sunucularında vakit geçirmiş, artık orta yaşlara gelmiş bir oyuncuyum. Bu konuyu açma sebebim ise tamamen sunucunun kalitesi.

Açıkçası ben öğretmenim. Hepimizin farklı meslekleri, farklı hayatları var. Günlük koşuşturmanın arasında kendimize biraz zaman ayırmaya çalışıyoruz. Yıllar geçse de Ultima Online’dan tamamen kopamıyoruz; sadece ara veriyoruz. Belki de Türkiye’de Ultima Online ruhunu yaşatan son nesiliz.

Dün bir oyuncuyla konuşurken bu sunucunun tek bir kişi tarafından yönetildiğini öğrendim ve gerçekten şaşırdım. Geçmişte ben de sunucu açtığım için bunun ne kadar zor olduğunu az çok biliyorum. Yönetimde birden fazla kişi olduğunda editlerin ve çeşitli problemlerin önüne geçmek her zaman kolay olmuyor. Bunun yanında scriptlerle uğraşmak, oyuncuların sorunlarını çözmek ve sunucuyu ayakta tutmak başlı başına büyük bir emek istiyor.

Tüm bunları tek başına yapan birinin gerçekten takdiri hak ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden sunucunun sahibine içtenlikle teşekkür etmek istedim. Hepimizi aynı çatı altında toplamayı başarmış ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Ancak bence bizim de oyuncular olarak bir sorumluluğumuz var. Bu sunucuya daha fazla insan kazandırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü güçlü bir topluluk olmadan hiçbir sunucu uzun yıllar ayakta kalamaz.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Sunucuyu daha ileriye taşımak için neler yapabiliriz? Daha fazla oyuncuya nasıl ulaşabiliriz?

Son olarak şunu söylemek istiyorum: Bugün Ultima Online’daki bu samimiyeti, dostluğu ve keyifli vakitleri başka hangi oyunda bulabiliyoruz?

Nick: Monalisa

1 Cevap Son cevap
    3
    • XerxesX Çevrimdışı
      XerxesX Çevrimdışı
      Xerxes
      tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Teşekkürler Gokku ♥

1 Cevap Son cevap
      0
      Cevap
      • Yeni başlık oluşturarak cevapla