makroman/ Juom
-
Merhaba ,
makroman yada juom çalışmıyor mu? komutları yazıyorum ama client algılamıyor. mouse koordinatlı macro yapabiliyor muyuz oyunun kendi macro programıyla? -
Hayır onlar yasak. E krana tıklamak içinse Clientin kendi programıyla kordinatlı macro yapabilecegini sanmıyorum. Yürümek için macro menüsünden walk vs ugrasırsan olabilir.
-
makroya koyup maden kazdıracaktı, üzüldü

-
@ck1987 kişinin fikri neyse zikri o olurmuş. malesef ben senin gibi düşünmüyorum. skill kasmak için sormuştum.
-
@ck1987 kişinin fikri neyse zikri o olurmuş. malesef ben senin gibi düşünmüyorum. skill kasmak için sormuştum.
@darki35 ah be abicim makro programı zaten clientin içinde var. çokda güzel kasılıyor
-
@ck1987 evet. birçok skill client içindeki makro eklentisi ile kasılabiliyor. ama bazı skillerin kasılması için mouse sol tık gerekiyor.
-
@ck1987 evet. birçok skill client içindeki makro eklentisi ile kasılabiliyor. ama bazı skillerin kasılması için mouse sol tık gerekiyor.
@darki35 Evet sol tıkla kasılması zorunlu olan skillerin kasma yöntemleri de ona göre kolaylaştırılmış durumda.