deniz hazinesi
-
selamlar, bir kaç gündür deniz hazinesi açıyorum ama çıkan loot azaltılmış sanırım yada ben çok şanssızım
o kadar pamuk ekiyoruz fishnetleri fish trapa çeviriyoruz açık denizde gemiyle hazineyi buluyoruz çıkan loot +9 silah 4 kumaş 19 odun 1 tane tomato seed

@ck1987 10bin+ sos var bende 30k üstü de satmışımdır dün başlamadık biz ultima oynamaya dün başlamadık iyi bilmediğin alanda ahkam kesme. 200 üstü deniz haritası açtım senin dediğin gibi haritanın en uzak noktalarına atma olayı 10 da 1 geneli 5dk da gidilip 5 dakikada dönülen yerler ve kaptanshipsiz.
-
@ck1987 10bin+ sos var bende 30k üstü de satmışımdır dün başlamadık biz ultima oynamaya dün başlamadık iyi bilmediğin alanda ahkam kesme. 200 üstü deniz haritası açtım senin dediğin gibi haritanın en uzak noktalarına atma olayı 10 da 1 geneli 5dk da gidilip 5 dakikada dönülen yerler ve kaptanshipsiz.
@sylvara arkadaşım senin mükemmel hızlı farming ve şanslı harita picklerine rağmen 9 saatten az sürede yapamıyorsun ben 10 saatte yapıyorum. ne kadar boş yaptın çık bi yukarı oku yazdıklarını sonrada gülümse

-
10 saat senin beceriksizliğin
okuyanlar ve yapanlar zaten görecek merak etme kimin biraz salladığını. -
@ck1987 Deniz hazinesinin droplarının aşırı kötü olduğunun ben de farkındayım fakat 10 tane hazineyi 10 saatte açıyoruz gibi bir cümleyi yazmadın sayıyorum zira kimse çocuk değil neyin ne kadar zaman aldığını biliyor.
@sylvara 9-10 saatten hızlı yapamıyorsun haksız çıktın zeka küpü boşa zaman çaldın zorlama daha fazla hadi uza

-
@sylvara 9-10 saatten hızlı yapamıyorsun haksız çıktın zeka küpü boşa zaman çaldın zorlama daha fazla hadi uza

@ck1987 9 10 saatte yapamıyorsun deyince öyle olmuyor o. sen beceriksizsin kardeş
farming + fishnet + rope + trap hepsi makro ile olduğundan buradaki pasif kasmayı da direk saat olarak eklemişsin. Beceriksizlik diz boyu. makroda iken kazanç sağlayamıyorsan gerçekten sil bu oyunu. 8 10 dakkalık periyotlarla doldur boşalt yapamıyorsan ne tartışıyoruz biz senle 
-
@ck1987 9 10 saatte yapamıyorsun deyince öyle olmuyor o. sen beceriksizsin kardeş
farming + fishnet + rope + trap hepsi makro ile olduğundan buradaki pasif kasmayı da direk saat olarak eklemişsin. Beceriksizlik diz boyu. makroda iken kazanç sağlayamıyorsan gerçekten sil bu oyunu. 8 10 dakkalık periyotlarla doldur boşalt yapamıyorsan ne tartışıyoruz biz senle 
@sylvara az bilginle ahkam kesmeye kalkınca böle kıvırmak zorunda kalıyorsun o yüzden çok emin olmadığın konularda çok boş yapma
gülümse şimdi foruma 
-
devam biraz daha duyar kasmaya
yok kardeş başta kullandığım cümleleri geri alıyorum hazine dropları efso güzel mükemmel hadi şimdi git yat uyu. -
Sonuç olarak Deniz Haritasını çıkartmak için verilen emek fazla kara haritasından kat ve kat daha değerli ve nadir seyler cıkması gerektigini dusunuyorum cunku deniz harıtasını cokartmak ıcın kurulan sistemı yaparken balık normal agdan cok daha az gelmekte ee buyuzden en azından deniz haritasından cıkan itemlar degerli olması gerekiyor sayın Gokku bununla ilgili bir düzenleme yaparsa seviniriz
-
emek getiri dengesi saglanmali
-
hazinecilik hammalık olmuş malesef ben saldım diğer hazineci arkadaşlara başarılar