İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

deniz hazinesi

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Geri Bildirim
20 İleti 4 Yayımlayıcılar 214 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • S sylvara

yani gerçekten buna inanalım mı? biz bu serverda açıldığından beri oynamıyoruz sanki. 1k ağdan yaklaşık 10 ve daha fazla deniz haritası çıkar. 1k ağ ile fishtrap yapacaksın bu da yaklaşık 16k kumaş demek. 16k kumaşı farmer ile kasmasan bile 1 saat full koyun kesip yün toplasan kasarsın. geri kalan kısım zaten makro ile. yani Biz bilmiyoruz sen biliyorsun sadece değil mi?. arka planda makro ile rope yapsan aynı zamanda hazine açsan ordan invul para getirsen vs yani nonstop sanki ekran bşaında farmingyapıyormuşsun gibi anlatma biz de yaptık farming.... daha fazla insanların beyni ile alay etmeye çalışma istersen. Haklı olduğun konuya katıldık haklı olmadığın abarttığın noktayı eleştirdik tmm de geç ne bu atar?

ck1987C Çevrimdışı
    ck1987C Çevrimdışı
    ck1987
    tarihinde yazdı Son düzenleyen: ck1987

@sylvara 1 saatte 16k kumaş kasıyorsun yani? ufak at civcivler yesin 😄 hadi diyelim 1 saatte kumaşı topladın, gerisi makro dediğin 4-5 saatlik bi makro 🐕 onu niye belirtmiyorsun zeka küpü? makro dediğinde 10dk da bir çantanı boşaltıcaksın yoksa makro duruyor öle yarım saatte bir bakayım da yok, sonra hazine açma kısmı var hayatında kaç kare haritanın 123,369 noktasına gittin? 900 kare denizde yol alman lazım sonrada dönmen lazım :? 10 hazine x yarım saat etti mi 300dk. senin hesabınla bile 10 saati geçiyor boş yapıyorsun, tekrar ediyorum bilgin yok fikrin var

1 Cevap Son cevap
    0
    • S Çevrimdışı
      S Çevrimdışı
      sylvara
      tarihinde yazdı Son düzenleyen:

2k + Kara hazinesi 200+ deniz hazişnesi açan ağ fishnet balık tutma her şeyi yapan biri olarak yazdım 🙂 Ya kardeş sende matematik de mi yok? brit kapalı çiftlikte 10 koyun var jelomda skara istersen yew 1 yew 2 dolaşıyorsun 5 dakikada 100 yün yapıyor. sadece britteki 10 koyunu kesmek 1 dakika hadi sen yavaş yapıyorsun 2 dakika olsun 2 dakikada 30 yün yapıyor teleport vs vaktini alsa 5 dakikada yapsan bu dediğimi ki ben oyunun başlarında defalarca yaptım bunu. 5 dakikada 30 yün toplasan ki sürmüyor 50 dakkada 300 yün yapar? bu da 18k kumaş. Şimdi bu yazdıklarıma da biraz gülsene yalanlasana millet de sana gülsün 🙂 ben bu yazdıklarımı serverin başında defalarca yaptım ve koyun sistemi değişmedi respawn süreleri de oldukça kısa zaten yew 1 2 skara jelom brit yaptın mı diğerlerine gtimene bile gerek kalmıyor. Diyeceksin ki herkes yapıyor hayır eskisi gibi çok yün kasan yok. 1 saatte 18k kumaş yapamıyorsan yaz bana 15 dakikalık video çekeyim atayım youtube ye öğren bir faydam olsun sana.

1 Cevap Son cevap
      -1
      • ck1987C Çevrimdışı
        ck1987C Çevrimdışı
        ck1987

evet kıvırma kısmına geldin o yüzden bütün foruma gülümseyebilirsin 🙂 1 saatte 16k kumaş topladın diyelim ki,, manyak olursun 🙂 gerisi 4-5 saatlik makro, ondan sonra 10 hazineyi açmakta senin gibi pro bi player için bile 2-3 saat desek 10 saat sürüyor 🙂 kim milletin aklıyla dalga geçiyormuş zeka küpü ⛵

1 Cevap Son cevap
        0
        • ck1987C ck1987

selamlar, bir kaç gündür deniz hazinesi açıyorum ama çıkan loot azaltılmış sanırım yada ben çok şanssızım 🙂 o kadar pamuk ekiyoruz fishnetleri fish trapa çeviriyoruz açık denizde gemiyle hazineyi buluyoruz çıkan loot +9 silah 4 kumaş 19 odun 1 tane tomato seed 😞 hazine1.jpg
          hazine2.jpg
          hazine3.jpg

S Çevrimdışı
          S Çevrimdışı
          sylvara

@ck1987 10bin+ sos var bende 30k üstü de satmışımdır dün başlamadık biz ultima oynamaya dün başlamadık iyi bilmediğin alanda ahkam kesme. 200 üstü deniz haritası açtım senin dediğin gibi haritanın en uzak noktalarına atma olayı 10 da 1 geneli 5dk da gidilip 5 dakikada dönülen yerler ve kaptanshipsiz.

ck1987C 1 Cevap Son cevap
          0
          • S sylvara

@ck1987 10bin+ sos var bende 30k üstü de satmışımdır dün başlamadık biz ultima oynamaya dün başlamadık iyi bilmediğin alanda ahkam kesme. 200 üstü deniz haritası açtım senin dediğin gibi haritanın en uzak noktalarına atma olayı 10 da 1 geneli 5dk da gidilip 5 dakikada dönülen yerler ve kaptanshipsiz.

ck1987C Çevrimdışı
            ck1987C Çevrimdışı
            ck1987

@sylvara arkadaşım senin mükemmel hızlı farming ve şanslı harita picklerine rağmen 9 saatten az sürede yapamıyorsun ben 10 saatte yapıyorum. ne kadar boş yaptın çık bi yukarı oku yazdıklarını sonrada gülümse 🙂

1 Cevap Son cevap
            0
            • S Çevrimdışı
              S Çevrimdışı
              sylvara

10 saat senin beceriksizliğin 🙂 okuyanlar ve yapanlar zaten görecek merak etme kimin biraz salladığını.

1 Cevap Son cevap
              -1
              • S sylvara

@ck1987 Deniz hazinesinin droplarının aşırı kötü olduğunun ben de farkındayım fakat 10 tane hazineyi 10 saatte açıyoruz gibi bir cümleyi yazmadın sayıyorum zira kimse çocuk değil neyin ne kadar zaman aldığını biliyor.

ck1987C Çevrimdışı
                ck1987C Çevrimdışı
                ck1987

@sylvara 9-10 saatten hızlı yapamıyorsun haksız çıktın zeka küpü boşa zaman çaldın zorlama daha fazla hadi uza 🙂

S 1 Cevap Son cevap
                0
                • ck1987C ck1987

@sylvara 9-10 saatten hızlı yapamıyorsun haksız çıktın zeka küpü boşa zaman çaldın zorlama daha fazla hadi uza 🙂

S Çevrimdışı
                  S Çevrimdışı
                  sylvara

@ck1987 9 10 saatte yapamıyorsun deyince öyle olmuyor o. sen beceriksizsin kardeş 🙂 farming + fishnet + rope + trap hepsi makro ile olduğundan buradaki pasif kasmayı da direk saat olarak eklemişsin. Beceriksizlik diz boyu. makroda iken kazanç sağlayamıyorsan gerçekten sil bu oyunu. 8 10 dakkalık periyotlarla doldur boşalt yapamıyorsan ne tartışıyoruz biz senle 🙂

ck1987C 1 Cevap Son cevap
                  0
                  • S sylvara

@ck1987 9 10 saatte yapamıyorsun deyince öyle olmuyor o. sen beceriksizsin kardeş 🙂 farming + fishnet + rope + trap hepsi makro ile olduğundan buradaki pasif kasmayı da direk saat olarak eklemişsin. Beceriksizlik diz boyu. makroda iken kazanç sağlayamıyorsan gerçekten sil bu oyunu. 8 10 dakkalık periyotlarla doldur boşalt yapamıyorsan ne tartışıyoruz biz senle 🙂

ck1987C Çevrimdışı
                    ck1987C Çevrimdışı
                    ck1987

@sylvara az bilginle ahkam kesmeye kalkınca böle kıvırmak zorunda kalıyorsun o yüzden çok emin olmadığın konularda çok boş yapma 🙂 gülümse şimdi foruma 🙂

1 Cevap Son cevap
                    1
                    • S Çevrimdışı
                      S Çevrimdışı
                      sylvara

devam biraz daha duyar kasmaya 🙂 yok kardeş başta kullandığım cümleleri geri alıyorum hazine dropları efso güzel mükemmel hadi şimdi git yat uyu.

1 Cevap Son cevap
                      0
                      • Z Çevrimdışı
                        Z Çevrimdışı
                        zeboin

Sonuç olarak Deniz Haritasını çıkartmak için verilen emek fazla kara haritasından kat ve kat daha değerli ve nadir seyler cıkması gerektigini dusunuyorum cunku deniz harıtasını cokartmak ıcın kurulan sistemı yaparken balık normal agdan cok daha az gelmekte ee buyuzden en azından deniz haritasından cıkan itemlar degerli olması gerekiyor sayın Gokku bununla ilgili bir düzenleme yaparsa seviniriz

1 Cevap Son cevap
                        1
                        • S Çevrimdışı
                          S Çevrimdışı
                          Santiago
                          yazdı Son düzenleyen:

emek getiri dengesi saglanmali

1 Cevap Son cevap
                          0
                          • ck1987C Çevrimdışı
                            ck1987C Çevrimdışı
                            ck1987
                            yazdı Son düzenleyen:

hazinecilik hammalık olmuş malesef ben saldım diğer hazineci arkadaşlara başarılar 🎯

1 Cevap Son cevap
                            0
                            Cevap
                            • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                            Cevaplamak için giriş yapın
                            • En eskiden en yeniye
                            • En yeniden en eskiye
                            • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                            • İlk ileti
                              Son ileti