GRANDE GUİLDİNİN KELLELERİ ALINIR
-
Herkese iyi oyunlar ve iyi günler dilerim.
Abi dediğim güvendiğim insanlar evime dost olarak ekledikten sonra evimin kapısını açıp eve sığınan charları keserek evin içinde lootladılar. (inanmayan varsa dc'den ss atabilirim discord: Mavicocuk) Bende yaptıkları bu hareketi ölümsüzleştirmek amacıyla kellerini evime süs olarak asıyorum.
KELLE BAŞI FİYATLANDIRMA:
Dayko = 300k
Utahraptor = 400k
Murder = 30k (çok ölüyor çünkü)
Fadimenur = 200k
Diğer Grande guildinin üyelerinin kellesini sadece dungeonda kesilmek şartı ile kelle başı 200k'dan alacağım (Garrett ve Honeywell hariçtir)BONUSLAR:
Dayko'yu dungeonda kesip kellesini getirene +200k bonus (toplam 500k)
Utahrapor'u GZ içinde kesip kellesini getirene +400k bonus (toplam 800k)
Murder'i dungeonda kesip kellesini getirene +200k bonus (toplam 230k)Not:
Bonuslar için ölüm anlarının belgelenmesi gerekmektedir. (Örneğin; yerdeki ceset, anons)
Alım'da sınır yoktur 10 adet getirene 10x vereceğim
-
Günaydın arkadaşlar herkese güzel sabahlar ve iyi oyunlar dilerim.
Eternia'nın suikastçilerine ve savaşçılarına bir event duyurum olacak

Öncelikle süs sayımızın 3'e çıktığını bildirmek isterim, kelleleri getirenler ödüllerini aldılar ve isimleri gizli kalacak.
EVENT
Hedef: Utahraptor
Süre: Pazartesi sabaha kadar
Bölge: GZ içi (tüm şehirler dahildir)
Görev: Kellesini getirmek
Ödül: 1 adet blackrock armor+shield full set (an itibariyle ortalama piyasa değeri 1.4m)Not: GZ içinde ölüm anının belgelenmesi gerekmektedir. (Örneğin; yerdeki ceset, anons)
-
Günaydın arkadaşlar herkese güzel sabahlar ve iyi oyunlar dilerim.
Eternia'nın suikastçilerine ve savaşçılarına bir event duyurum olacak

Öncelikle süs sayımızın 3'e çıktığını bildirmek isterim, kelleleri getirenler ödüllerini aldılar ve isimleri gizli kalacak.
EVENT
Hedef: Utahraptor
Süre: Pazartesi sabaha kadar
Bölge: GZ içi (tüm şehirler dahildir)
Görev: Kellesini getirmek
Ödül: 1 adet blackrock armor+shield full set (an itibariyle ortalama piyasa değeri 1.4m)Not: GZ içinde ölüm anının belgelenmesi gerekmektedir. (Örneğin; yerdeki ceset, anons)
Alemsin :)))
-
o kadar eder mi onlar ya? gereksiz değer biçmişssin sanki
-
o kadar eder mi onlar ya? gereksiz değer biçmişssin sanki
Biliyorum, arkadaşlarım beni uyardı fazla fiyattan koydun diye ama kankam maksat insanlar dungeonda onları kesip kellelerini bana getirirken onlarda keyif alsınlar istedim. Bu arada az önce Dayko'yu dungeonda 3 kez kestiler ve kellelerini bana getirdiler 500er k' larını verdim.
Arka sırayıda doldurduktan sonra alımları kapatmayı düşünüyorum çünkü evin her yeri kelle süsü dolacak, ben karakter olarak öyle bir insan değilim evim iç dünyamı yansıtması lazım ne güzel çiçekler mobilyalar filan vardı şimdi korku evine dönüyor. Şu yüklediğim resimde charımın durduğu sırayıda doldurup boş pano önünede 1 tane atıp durdurmayı düşünüyorum. Ama Utahraptor'uda koleksiyona eklemem gerekiyor onun için ayrı bir event yapıyorum Blackrock armor+shield full set ve + yanına bir şey daha ekleyebilirim çünkü o gz den çıkmıyo biraz daha zor olacaktır kellesini almak

-
Süs koleksiyonumuza bir adet daha Dayko kellesi eklendi

Ve Grande'nin craft guildi olan Forgetten Army'nin 3 üyesi GZ içinde öldürüldü.
Evimde boşa yer kaplamaması adına süs yapmadım, öldüren kişi Eternia'nın suikastçilerinden birisi olduğu ve PK olduğu için ekran görüntüleri alamadı kendim olay yerinde gidip aldım
GZ'de öldürülen Forgetten Army (Grande'nin craft guildi) üyeleri:

Suikastçimiz ve kelle avcımız ödüllerini aldılar, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Etkinlik devam etmektedir ayrıca;
Utahraptor'u GZ içinde kesip kellesini getirene 1 adet blackrock armor+shield fullset vereceğim event'inde süresini uzatıyorum. Cuma sabahına kadar geçerlidir