İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

GÜNCELLEME HAKKINDA YORUMLAR

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Öneriler & Fikirler
23 İleti 10 Yayımlayıcılar 468 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • M Çevrimdışı
    M Çevrimdışı
    Mavicocuk
    tarihinde yazdı Son düzenleyen: Mavicocuk
    Bu ileti silindi!
    M 1 Cevap Son cevap
    0
    • M Mavicocuk

Bu ileti silindi!

M Çevrimdışı
      M Çevrimdışı
      Mavicocuk
      tarihinde yazdı Son düzenleyen:
      Bu ileti silindi!
      1 Cevap Son cevap
      0
      • M Çevrimdışı
        M Çevrimdışı
        Mavicocuk
        tarihinde yazdı Son düzenleyen: Mavicocuk

Tarım bitmiş. 1 kova su ile 3 kez sulama yapıyor. Aynı anda 15 cotton ekiliyor. Gübre
        fiyatları uçmuş. Dolayısıyla ağ fiyatlarıda yükselecek. Yani SOS fiyatları artacak. Bunu fırsat bilip benim vendorumdaki sosları 12k dan toplamışlar şuan 25k dan koyuyorlar bu haksızlık, kurnazlık değil mi hani serverde böyle şeyler yapmak yasaktı? Adam çiftçiliğin bittiğini anlar anlamaz koşup benim sosları toplamış hepsini bu stokçuluk ve kötü niyetli kullanım değilde nedir

Ben gece gündüz emek vermişim ağ atmanın ne kadar zor olduğunu atanlar bilir serverde 6-7 tane korsan var 7/24 rahat vermiyorlar bin bir zorlukla ağ atmışım. 2000 ağdan yaklaşık 70-80 sos çıkıyor. Nerden baksan 8.500 ağlık sosum buhar oldu uçtu. Oyuna bir giriyoruz kumaş altından değerli olmuş bunu fırsat bilen kötü niyetli stokçu benim vendoruma koşuyor bütün sosları topluyor. Bu şimdi haksızlık değil mi emek hırsızlığı değil mi benim ne suçum var burda olan bana oluyor ben 3m 5m parasında değilim burada emek söz konusu hak kaybı söz konusu. En azından önceden haber verilse bu haksızlığa uğramayız vendorumuzdan soslarımızı kaldırırız. Server yönetimine sesleniyorum sizler diyordunuz kötü niyetli kullanım yasak diye oyun kurallarında bile yer alıyor bu kötü niyetli kullanım yasak diye şuan bu bana yapılan kötü niyetli kullanım değil mi? Soslarımı geri istiyorum mağduriyetimin giderilmesin iistiyorum benim vendorumdan sosları alan kimse tespit edilip geri yerine konulmasını istiyorum

Bakın ne diyor kurallar bölümünde "Başkaları için olumlu deneyim yaratmalıdır" diyor. Bu mu olumlu deneyim güncelleme geliyor kumaş altından değerli oluyor birisi koşarak benim vendorda soluğu alıp tüm sosları topluyor sonra soslara 2 katı zam geliyor.
        0a5d32e9-d26c-4c05-b76a-aa85bfacb6a1-image.png

1 Cevap Son cevap
        1
        • M Çevrimdışı
          M Çevrimdışı
          Mavicocuk

Koordinatlar rakam olarak veriliyor ama hangi şehir olduğu belli değil nasıl bulucaz şimdi tek tek uçacak mıyız bütün şehirlere yakınlaşıp yakınlaşmadığımızdan mı anlayacağız

8826aecc-dd94-4f20-8a38-87716441617a-image.png

Shire, hangi renk olduğu yazmıyo vendora gidip bakacak mıyız hangi renk olduğuna

7558055a-8ee0-4348-a1e6-d74de476572f-image.png

Ne güzel serverimiz vardı oynuyorduk bu güncellemede güzel olan hiçbir şey göremiyorum panoya tıkladığımız zaman kim neyi ne kadardan koymuş görüyorduk onun bile ayrı bir keyfi vardı inceliyorduk şimdi sadece tek bir item görebiliyoruz arattığımız zaman. Artık ticarette çok zor olacak önceki halinde bakıyorduk o an karar verip alıyorduk şimdi aklımıza bile gelmiyor çoğu item. Neden her şey hep güncellendikçe yenilendikçe eskisini aratır oluyor, bütün oyunlarda böyle hayatın içerisindede böyle her zaman eski hali daha güzel oluyor. Keşke bu güncellemeler yerine 1vs1 düello sistemi, pvp turnuvası sistemi filan gelseydi.

PacottiP 1 Cevap Son cevap
          1
          • E Çevrimdışı
            E Çevrimdışı
            ermalingen

aynı evden sadece 1 mining karakter mi açık olabilecek? karıma oyunu yenı ogretıyorum beraber bı eglencemız olmustu maden kazmak. kazamayacak mıyız şimdi?

T 1 Cevap Son cevap
            0
            • E Çevrimdışı
              E Çevrimdışı
              ermalingen

@Mavicocuk Dostum bence biraz sakin olmakta fayda var. tamam pamuk dikimi sınırlandırılmış ama süre bi hayli kısalmıs 35-40 dk da hasat alınabiliyor. tabi artık farming kasarken pc başında olmak lazım ki bence bu güzel olmuş gerçekten bi emek verilecek üretim yaparken. tabi artık renklerde iyice değerlenecek çünkü herkes pamuk ekecek. Bu eşya listesi hikayesine gelirsek 2 günde şehirleri ezberleriz hangisi nerede üç aşağı diye. binek renklerine de çok küçük bi güncellemeyle renkli yazılarak bir çözüm bulunur. yani şu an tam anlaşılmamış ama aslında süre olarak belki kısalmıştır bile pamuk hasat miktarı ama zorlastırılmış farming (bence güzel olmuş) korkuluk olsun su miktarı olsun böceklenme oranı olsun. bence 1-2 gune bellı olur herşeyin piyasası. sos olayına gelirsek de olabilir böyle durumlar olay zaten oyun oynarken eglenmek 1-2m bu seferlık az kazanmış olabilirsin ama genel denge için hayırlı olabilir gelişmeler

M 1 Cevap Son cevap
              0
              • E ermalingen

@Mavicocuk Dostum bence biraz sakin olmakta fayda var. tamam pamuk dikimi sınırlandırılmış ama süre bi hayli kısalmıs 35-40 dk da hasat alınabiliyor. tabi artık farming kasarken pc başında olmak lazım ki bence bu güzel olmuş gerçekten bi emek verilecek üretim yaparken. tabi artık renklerde iyice değerlenecek çünkü herkes pamuk ekecek. Bu eşya listesi hikayesine gelirsek 2 günde şehirleri ezberleriz hangisi nerede üç aşağı diye. binek renklerine de çok küçük bi güncellemeyle renkli yazılarak bir çözüm bulunur. yani şu an tam anlaşılmamış ama aslında süre olarak belki kısalmıştır bile pamuk hasat miktarı ama zorlastırılmış farming (bence güzel olmuş) korkuluk olsun su miktarı olsun böceklenme oranı olsun. bence 1-2 gune bellı olur herşeyin piyasası. sos olayına gelirsek de olabilir böyle durumlar olay zaten oyun oynarken eglenmek 1-2m bu seferlık az kazanmış olabilirsin ama genel denge için hayırlı olabilir gelişmeler

M Çevrimdışı
                M Çevrimdışı
                Mavicocuk

@ermalingen

Olgun bir dille açıklayıcı cevabından ötürü teşekkür ederim. Evet süre kısalmış fakat hasat miktarı azalmış 15 adet cotton tohumundan 63 bale cotton veriyor, ona çift tıkladığında hala 63 topak olarak kalıyor. Yani bu britteki çiftiliği 2 kere döndüğünde aldığın hasat ile aynı miktar. İnsanlar bunu fark etti şuan ne oldu biliyor musun; bir örnek vereyim dün Yew çiftliği, Jhelom çiftliği PK lar basıp çiftlik toplayanları keserek yünleri alıyorlardı. Dungeon basar gibi çiftlik basılıyor. Oyunun dengesi alt üst oldu zaten solo oynamak imkansızdı, şuan tamamen mümkünatı kalmadı tek başına oynayan birisi artık çiftlikte dahi kalabalık gruplar tarafından baskın yiyor.

1 Cevap Son cevap
                0
                • E ermalingen

aynı evden sadece 1 mining karakter mi açık olabilecek? karıma oyunu yenı ogretıyorum beraber bı eglencemız olmustu maden kazmak. kazamayacak mıyız şimdi?

T Çevrimdışı
                  T Çevrimdışı
                  teksas
                  tarihinde yazdı Son düzenleyen: teksas

@ermalingen sadece sen değilsin adamın evinde 2 3 pc var sallıyorum adam fising kasacak yada ins kasacak tabiki bir pc sahip olandan farlı olacak adam oyun oynamak için pc almış tabiki kasacak.
                  şuanda evinde fazladan pc sahip olanların hiç bir artısı kalmadı bunu pc bazında yapmalıydı. ip bazında yapmak sacmalık alt koşuya git faturasının yarısını öde 😄 ona hanım bağlansın sende kendin evden bağlan sunabileceğim çözum.

1 Cevap Son cevap
                  0
                  • E Çevrimdışı
                    E Çevrimdışı
                    ermalingen

evet ama hocam bu ultıma onlıne yanı copten bulgudun bı bılgısayarla bıle macroya bırakabılırsın ki serverda multi client var . tahmin ediyorum ki para karşılığı gold satmalar başlamıştır. server bunun için yeterince kalabalık. evde 6-7 tane celeron labtop acıp 12 charla ins kasıp bunu gercek hayat işi haline çevirir insanlar buda oyun içi dengeyi mahveder. yapacak kendi adıma biz zaten maden olayını aşmıştık yeni hedefimiz tamer oynamak olacak gibi.tame ve farming bizi kurtarır. Oyunun oyun olmaktan çıkmaması kanaatindeyim

T 1 Cevap Son cevap
                    0
                    • E ermalingen

evet ama hocam bu ultıma onlıne yanı copten bulgudun bı bılgısayarla bıle macroya bırakabılırsın ki serverda multi client var . tahmin ediyorum ki para karşılığı gold satmalar başlamıştır. server bunun için yeterince kalabalık. evde 6-7 tane celeron labtop acıp 12 charla ins kasıp bunu gercek hayat işi haline çevirir insanlar buda oyun içi dengeyi mahveder. yapacak kendi adıma biz zaten maden olayını aşmıştık yeni hedefimiz tamer oynamak olacak gibi.tame ve farming bizi kurtarır. Oyunun oyun olmaktan çıkmaması kanaatindeyim

T Çevrimdışı
                      T Çevrimdışı
                      teksas

@ermalingen Haklı olabilirsin ama ozaman bu değerler x2 olması lazım sonucta evden iki kişi de oynana biliyor.

E 1 Cevap Son cevap
                      0
                      • M Mavicocuk

Koordinatlar rakam olarak veriliyor ama hangi şehir olduğu belli değil nasıl bulucaz şimdi tek tek uçacak mıyız bütün şehirlere yakınlaşıp yakınlaşmadığımızdan mı anlayacağız

8826aecc-dd94-4f20-8a38-87716441617a-image.png

Shire, hangi renk olduğu yazmıyo vendora gidip bakacak mıyız hangi renk olduğuna

7558055a-8ee0-4348-a1e6-d74de476572f-image.png

Ne güzel serverimiz vardı oynuyorduk bu güncellemede güzel olan hiçbir şey göremiyorum panoya tıkladığımız zaman kim neyi ne kadardan koymuş görüyorduk onun bile ayrı bir keyfi vardı inceliyorduk şimdi sadece tek bir item görebiliyoruz arattığımız zaman. Artık ticarette çok zor olacak önceki halinde bakıyorduk o an karar verip alıyorduk şimdi aklımıza bile gelmiyor çoğu item. Neden her şey hep güncellendikçe yenilendikçe eskisini aratır oluyor, bütün oyunlarda böyle hayatın içerisindede böyle her zaman eski hali daha güzel oluyor. Keşke bu güncellemeler yerine 1vs1 düello sistemi, pvp turnuvası sistemi filan gelseydi.

PacottiP Çevrimdışı
                        PacottiP Çevrimdışı
                        Pacotti
                        Bu ileti silindi!
                        1 Cevap Son cevap
                        0
                        • LovermanL Çevrimdışı
                          LovermanL Çevrimdışı
                          Loverman

Sos bottle fiyatları nasıl yükseliyor ? Dropları daha çok değişmiş artık torba bile çıkmayabiliyor. 😕

1 Cevap Son cevap
                          0
                          • T teksas

@ermalingen Haklı olabilirsin ama ozaman bu değerler x2 olması lazım sonucta evden iki kişi de oynana biliyor.

E Çevrimdışı
                            E Çevrimdışı
                            ermalingen

Zorlaştığı konusunda hem fikiriz ama artık daha cok emek ve pc başında olmayı gerektiriyor.(Bence olması gereken de bu) Ayrıca oyunu sonucta keyif almak için oynuyoruz zorluklar da bu keyifin parçası öyle bakmak gerekir bence. Ayrıca ekonomik olarak düşünürsek gold kasmak zorlaşmazsa bi zaman sonra hiper enflasyon olur ve saçma sapan rakamlara alışveriş yapılır. şu an için öncesine nazaran işler zorlaşsa ve senin gibi istenmeyen hasarlar olussa da devamlılık için bence iyi olacak göreceksin.(bende 20kdan sos aldım bu arada koyuyor tabi insana 🙂 ) sanırım artık farmingi makina basında kasanlar iyi bir getiri saglayabilecekler. görceğiz yakında

1 Cevap Son cevap
                            -1
                            • K Çevrimdışı
                              K Çevrimdışı
                              katirid

pazar panosunun siteye yönlendirmesi çok verimsiz oldu. eski haline dönmesi, iyileştirme olarakta listeyi sıralama özelliği gelmesinin isabetli olacağını düşünüyorum. pahallıdan ucuza sırala, vendor puanına göre sırala, yakınlığa göre sırala gibi...

PacottiP 1 Cevap Son cevap
                              3
                              • K katirid

pazar panosunun siteye yönlendirmesi çok verimsiz oldu. eski haline dönmesi, iyileştirme olarakta listeyi sıralama özelliği gelmesinin isabetli olacağını düşünüyorum. pahallıdan ucuza sırala, vendor puanına göre sırala, yakınlığa göre sırala gibi...

PacottiP Çevrimdışı
                                PacottiP Çevrimdışı
                                Pacotti

@katirid

Kesinlikle katılıyorum! eşya görüntüleri yok örneğin kıyafetlerde görmeden gidip hüsran olmak ayrı bir olay.. şehrin hangisi olduğu yazmıyor koordinat bilgisi olmayana geçmiş olsun. Eski hali ile güncellense efsane olurdu..

1 Cevap Son cevap
                                0
                                • E Çevrimdışı
                                  E Çevrimdışı
                                  ermalingen

eskı sıstem çok iyiydi ama serveri donanımsal ve maliyetsel olarak malesef cok yoruyormuş. sonucta bedavadan alıyoruz bu hizmeti adam hem emek veriyor hem cebinden para harcıyor. diyebilecek birşey yok belki donate sistemi gelirse geri gelir

C 1 Cevap Son cevap
                                  2
                                  • E ermalingen

eskı sıstem çok iyiydi ama serveri donanımsal ve maliyetsel olarak malesef cok yoruyormuş. sonucta bedavadan alıyoruz bu hizmeti adam hem emek veriyor hem cebinden para harcıyor. diyebilecek birşey yok belki donate sistemi gelirse geri gelir

C Çevrimdışı
                                    C Çevrimdışı
                                    Cacmik

@ermalingen @Gokku eminim hızlıca optimize edip çok daha kullanışlı hale getirecektir. Nelerin eksik olduğunu geribildirim yapmak bu yüzden önemli

1 Cevap Son cevap
                                    1
                                    • K Çevrimdışı
                                      K Çevrimdışı
                                      katirid

donate zaten gelmeli. uo kitlesi zaten 30+ yaş.... bütçe olunca belki ekipte büyür gokkudaki yük azalır va

1 Cevap Son cevap
                                      0
                                      • S Çevrimdışı
                                        S Çevrimdışı
                                        sylvara
                                        tarihinde yazdı Son düzenleyen: sylvara

donate kozmetik eşyalara gelecek, in game action dinamiklerini etkileyecek itemler gelmeyecek.

CaolardC 1 Cevap Son cevap
                                        1
                                        • S sylvara

donate kozmetik eşyalara gelecek, in game action dinamiklerini etkileyecek itemler gelmeyecek.

CaolardC Çevrimdışı
                                          CaolardC Çevrimdışı
                                          Caolard

@sylvara çok mantıklı

1 Cevap Son cevap
                                          0
                                          Cevap
                                          • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                                          Cevaplamak için giriş yapın
                                          • En eskiden en yeniye
                                          • En yeniden en eskiye
                                          • En çok oylanan

• 1
                                          • 2
                                          • Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                                          • İlk ileti
                                            Son ileti
                                          0
                                          • Kategoriler
                                          • Güncel
                                          • Etiketler
                                          • Popüler
                                          • Kullanıcılar
                                          • Gruplar
                                          • Rehber
                                          • Discord