Hiding ve Stealth ne işe yarar? Maden sorunsalı..
-
Madenci charıma hiding ve stealth kasayım dedim Madene girdim ve etrafınızdaki büyü koruması gizlenmenizi engelliyor diye saçma bir yazıyla karşılaştım. Ne yapalım madenci olmayalım mı yada bizde kayışı kopartıp madenci mi indirelim sabah akşam.. Ne kaçmaya fırsat veriyorsunuz ne gizlenmeye.
-
Madencilerin bu serverda ki tek amacı onları farmlayacak kişilere bedava maden sağlamaları hala anlamadınız mı

-
hangi serverda madenci çarda hiding gördün de kastın? işlevsel mi ?
-
Skill kasmak için referans sahibi mi olmamız lazım kardeş ? Madenciye hiding stealth neden kasılır, pk geldiğinde gizlenmek için olabilir mi.. ? Asıl mesele madenlere duvar vs envai çeşit field büyüleri atılırken neden hide olunamıyor.
-
pk geldiğinde hide olup kaçabileceğin düşüncesi ile güldürdün

-
Bence craftlar için özel bir alan yapılmalı maden olan ve gz ile bitişik olmalı. Bu şekilde bu kadar player varken kasan zorlanıyoruz gerçekten adamlar tamer spawnı gezer gibi maden geziyorlar kesmek için

-
Bence craftlar için özel bir alan yapılmalı maden olan ve gz ile bitişik olmalı. Bu şekilde bu kadar player varken kasan zorlanıyoruz gerçekten adamlar tamer spawnı gezer gibi maden geziyorlar kesmek için

@Loverman Aynen istersen direk size özel starın kenarına hen de gz bir alan yapılsın orda odun kesin maden kasın rahat rahat ne istiyosanız yapın player yüzü görmeyin

-
@Loverman Aynen istersen direk size özel starın kenarına hen de gz bir alan yapılsın orda odun kesin maden kasın rahat rahat ne istiyosanız yapın player yüzü görmeyin

@Requers Nebuladaki Loredor alanı gibi.