İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Bir Kaç Öneri

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Öneriler & Fikirler
1 İleti 1 Yayımlayıcılar 87 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • G Çevrimdışı
    G Çevrimdışı
    gilean
    yazdı Son düzenleyen:

Selamlar öncelikle server genel olarak çok güzel ama bir kaç konuyu yazmak istedim.

Ne kadar önemli bilmesem de Vesper'in yeni haritasına bir türlü alışamadım özellikle Vesper / Vesper Territory bağlantısı olmaması beni rahatsız ediyor. Belki bir köprü eklenebilir?

Puremage biraz zor durumda inşallah bir çözüm gelecektir çoğu zaman Fireball atmak Mind Blast atmaktan daha iyi sonuç veriyor belki resisting spells PvE tarafına çekilip PvP için Arms Lore getirilebilir? Ayrıca Reactive Armor / Protection spellerinin 3dk süresi olması biraz düşük geldi zaten kovalanmaya başlayınca 2 dk kala yakalanırsak bir anda 30 armor sorunları başlıyor. Belki ikisi de koşarken atılsa daha iyi olabilir.

Genel olarak aksiyon güzel ama silah hasarları biraz fazla tutarsız gibi aynı silah 7-8 vurken bir anda 30-40 vurabiliyor. Aralık daraltılırsa belki daha iyi olabilir.

SoS bottle konusunda biraz ayar gerekli sanırım ödülleri de düşük kendisini edinmekte çok kolay. Belki fishing veya diğer geather skillerine daha düşük ihtimalli edinilen daha iyi ödüller veren SoS lar eklenebilir.

Teşekkürler.

1 Cevap Son cevap
    1
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
    • İlk ileti