İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Taming ile ilgili bir iki konu.

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Öneriler & Fikirler
3 İleti 2 Yayımlayıcılar 53 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • S Çevrimdışı
    S Çevrimdışı
    seysey1912
    yazdı Son düzenleyen:

Tracking skill'inin bu kadar zor kasılıyor oluşu pek makul değil gibi. Tamer zaten zor bide yan skill'in elle kasılmaya zorlanması biraz garip düzeltilme ihtimali varmı ? 🙂

Birde random spawnların şuan bir spawn dünya üstünde var diye bir bildirim veriliyor sanırım. Bunun oluşu sadece tamer oynayan insanlar için biraz sıkıcı neden derseniz biz tamerler tüm gün boş oldukça tüm haritayı gezerek bir bineğe rastlama ihtimalini seviyoruz ama burada binek olduğunda haber verilişi bineğin olmadığında oyundan çıkmak anlamına geliyor.

Farklı görüşler var ise fikir verebilirsiniz.

iyi oyunlar

1 Cevap Son cevap
    -1
    • G Çevrimdışı
      G Çevrimdışı
      gunercs
      yazdı Son düzenleyen:

Merhaba,

Random bir binek spawnlandığında sistem otomatik duyuru geçmez. Animal trainer vendorundan alacağınız Tamer Binocular isimli eşyaya çift tıkladığınızda bu bildiriyi alabilirsiniz. Bu eşyanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Dünya üzerinde spawnlanmış Random spawn varken bile bulmak bir hayli vakit alıyorken, spawn yokken dünyayı dolaşmak anlamsız olacaktır. Ayrıca Tracking skilli konusunda size katılmıyorum, o kadar da zor kasılmıyor.

S 1 Cevap Son cevap
      0
      • G gunercs

Merhaba,

Random bir binek spawnlandığında sistem otomatik duyuru geçmez. Animal trainer vendorundan alacağınız Tamer Binocular isimli eşyaya çift tıkladığınızda bu bildiriyi alabilirsiniz. Bu eşyanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Dünya üzerinde spawnlanmış Random spawn varken bile bulmak bir hayli vakit alıyorken, spawn yokken dünyayı dolaşmak anlamsız olacaktır. Ayrıca Tracking skilli konusunda size katılmıyorum, o kadar da zor kasılmıyor.

S Çevrimdışı
        S Çevrimdışı
        seysey1912
        yazdı Son düzenleyen:

@gunercs görüştür abi saygı duyalım tabi ama ben o iteme tıklamaktan bahsediyodum işte bilgi diye herneyse. Girip ona tıklıcaz binek varsa gezcez yoksa çıkıp aksiyon yapcaz yani bilmiyorum ben böyle düşünmüyorum ben full tamer takılan biri olarak ne kadar uzun vakit harcıyorsam senden daha fazla şansa sahip olmalıyım diye düşünüyorum.

1 Cevap Son cevap
        0
        Cevap
        • Yeni başlık oluşturarak cevapla
        Cevaplamak için giriş yapın
        • En eskiden en yeniye
        • En yeniden en eskiye
        • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
        • İlk ileti
          Son ileti