Create Food Büyüsü
-
Merhabalar,
Create Food büyüsünün kapatılmasını öneriyorum. Böylece ölü olan Fishing özelliği biraz da olsun daha aktif olacaktır. Bunun dışında da böylesine güzel açlık sistemi daha da renklenecektir.
-
Kesinlikle katılıyorum
-
Ticaret, sos oranı arttırma, pişmiş balık fiyatları ayarı gibi şeyler de balıkçılığı canlandırabilir.
-

Görselde de paylaştığım gibi bir .hungry .aclik gibi komutlar ile karakterimizin üzerinde çıka bilecek bir görsel gösterge hiçte fena olmaz diye düşünüyorum.
Cooking ve pan ile yemekler yaparak karakterlerin max ulaşacağı tokluk seviyesinede yardımcı olunacak yiyecekler yemekler pizzalar üretip player arkadaşlara satış yapabiliriz. -
Cooking de Balık pişirirken tavada 3k da 400 balık hibe oluyor. Cooking skilli 100 olduğu halde. Skillerin 100 iken hibe fizzle gibi aksaması biraz tuhaf değil mi?
-
Cooking de Balık pişirirken tavada 3k da 400 balık hibe oluyor. Cooking skilli 100 olduğu halde. Skillerin 100 iken hibe fizzle gibi aksaması biraz tuhaf değil mi?
@Pacotti Bu fail miktarı bana da fazla geldi. Fishing ölü bir skill şuan. Zaten önerim de ondan geldi ama benim yaptığım öneri sadece bir dokunuş. Bu skill'in kullanımını arttıracak bir öneri değil. Pişmiş balık fiyatı 7gp bu fail oranlarıyla Fishing ölü kalır.