İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Farming Questleri

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Geri Bildirim
2 İleti 2 Yayımlayıcılar 46 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • C Çevrimdışı
    C Çevrimdışı
    caster
    yazdı Son düzenleyen:

Merhaba,
    Farming questlerine göz gezdirmek istedim ve açıkcası questleri yapmak çok kötü hissettiriyor.
    Farming questine örnek ile yakından bakıcak olursak;

Skara yı ele alalım.
    22 tane farming questi bulunmakta. Her quest minimum 3 saat sürüyor cicek büyümesi vs. bu sırada cicegi ekmenizi questle ilgilenmenizi vs hesaba katmıyorum kaybettiginiz zaman olarak. Bu 3 saat içinde başka hiç bir quest alamıyorsunuz ve quest complete sadece 10k veriyor. Tüm questleri yaptığınızı varsayarak, aralıksız 3 gün boyunca pcde farming yapmanız lazım ki tüm questler complete olsun. Unutmayın ki bu sırada başka quest de alamıyorsunuz farming questinde olduğunuz için.

Başka questleri yaparsanız çok daha kısa sürede aynı parayı yada sadece gidip 2-3 tane level3 dungeon yaratığı keserseniz zaten 10k kazanıyorsunuz.

Farming questleri çok para versin demiyorum ama yapmanın bir artısı olduğunu düşünmüyorum şu anda. Kendi önerim olarak, sadece farming questlerine özel, herhangi bir questi aldığınızda yanına farming questide alınabilirse(farmingler side quest gibi, 2x farming questi alınamayıp, farming + X questi alınabilirse) belki yapmanın bi amacı olabilir.

Diğer arkadaşlarda görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

1 Cevap Son cevap
    1
    • D Çevrimdışı
      D Çevrimdışı
      discorama
      yazdı Son düzenleyen:

Farming questinin taktiği basit aslında, ektiğinin çıkmasına 5 dakika kalaya telefondan falan timer kur, topladığı seedler ile questi bitirmiş oluyorsun zaten. o 3 saat boyunca questi üzerinde tutmana gerek yok istediğin her şeyi yapabilirsin.

1 Cevap Son cevap
      0
      Cevap
      • Yeni başlık oluşturarak cevapla
      Cevaplamak için giriş yapın
      • En eskiden en yeniye
      • En yeniden en eskiye
      • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
      • İlk ileti
        Son ileti