İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Disiplin ve Enerji

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Geri Bildirim
2 İleti 2 Yayımlayıcılar 73 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • C Çevrimdışı
    C Çevrimdışı
    caster
    yazdı Son düzenleyen:

Merhabalar,

Geçen gün sanırım silah seviyesi başına çıkan enerji seviyesi 10 dan 20 e çıkartıldı. Bu sırada 20 iken gereğinden fazla kasıyorduk gibi gözüküyordu. (Kendim enerjiyi fulleyip üstüne enerji kalmıştı elimde.) Fakat tekrar 10 a indirilmesinden sonra enerji yetiştiremez oldum. nerdeyse her düşen silahı kırmama rağmen enerjim devamlı azalıyor ve yetiştiremiyorum artık.

Kendimden örnek verecek olursam, "mage" disiplininde poison attığınızda "ulti" benzeri bir efekt procluyor ve "lightning" efektli bişi düşüyor yaratığa. Fakat bu efekt 0 dmg vuruyor ve 5 enerji emiyor(bu da bug sanırım, en azından belki poison ile atmaması gerekir). bunun yanı sıra sağa sola takılan earth mobları devamlı summonlanması vs de cabası.

"Archer" disiplinindeki arkadaşım 1 dungeon dolaşırken 400 den fazla enerji yakıyor sadece ok atarken proclayan elektrik efektleri yüzünden.

Extra damage vurmayalım vs demiyorum fakat level arttıkça istenilen enerjininde artmasıyla enerji yetiştiremez olduk.

Benim kendi fikrim, nasıl damagelerimizin ve büyülerimizin enerjisi level ile artıyor ise, silahları parçaladığımızda aldığımız enerji miktarı da belki level ile artabilir;
    örneğin "<DISIPLIN LEVEL x 3>per weapon level"

• disiplin 3 iken kırılan +3 silah 9 enerji, +6 silah 18 enerji
    • disiplin 5 iken kırılan +3 silah 15 enerji, +6 silah 30 enerji gibi.

Veya bi seviye silah başına verdiği enerji miktarı tekrar gözden geçirilebilir.

Okuyan player arkadaşlar yorumlarınızı ve gözlemlerinizi eklerseniz belki daha iyi olur.

1 Cevap Son cevap
    0
    • GokkuG Çevrimdışı
      GokkuG Çevrimdışı
      Gokku
      yazdı Son düzenleyen:

Merhaba, geri bildirimleriniz için teşekkür ediyorum. Mağdur olunmaması için bir önceki düzenlemeye yakın yeniden bi düzenleme gerçekleştirdim. Mage disiplininin poison büyüsüyle olan ilişkisini de tekrar kontrol ederim.

Zaman buldukça disiplin sisteminde classlar arası dengeyi daha da sağlayabilecek şekilde yeni bir düzenlemeye gidicem.

1 Cevap Son cevap
      1
      Cevap
      • Yeni başlık oluşturarak cevapla
      Cevaplamak için giriş yapın
      • En eskiden en yeniye
      • En yeniden en eskiye
      • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
      • İlk ileti
        Son ileti