Player Konumunu Görme
-
İyi günler. Böyle bir sistem var mı?
Gereksiz bir pk var bütün gün ya tüm madenleri sırayla geziyor ya da bir item kullanıyor. En insan olmaz denen yerde bile karşılaştım. Aynı şekilde korsanlık sistemi için koca denizde nasıl bulup da batırıyorlar? Shipfinder'ı diğer playerlerin konumunu görmek için kullanabiliyor muyuz? -
dostum tracking skill var ama o pklar tüm madenleri marklamış. Spawn gezer gibi maden geziyorlar ben 2 hafta önce saldım maden işini sırf bunlar yüzünden. Oyunu bırakacaktım tame karakteri ve dungeon karakteri ile vakit geçiriyorum artık.
-
dostum tracking skill var ama o pklar tüm madenleri marklamış. Spawn gezer gibi maden geziyorlar ben 2 hafta önce saldım maden işini sırf bunlar yüzünden. Oyunu bırakacaktım tame karakteri ve dungeon karakteri ile vakit geçiriyorum artık.
@ZeL4Ever teşekkürler

-
İyi günler. Böyle bir sistem var mı?
Gereksiz bir pk var bütün gün ya tüm madenleri sırayla geziyor ya da bir item kullanıyor. En insan olmaz denen yerde bile karşılaştım. Aynı şekilde korsanlık sistemi için koca denizde nasıl bulup da batırıyorlar? Shipfinder'ı diğer playerlerin konumunu görmek için kullanabiliyor muyuz?@Xerxes bu arada denizde shipfinder ve tracking skili + üzerine ranger set ile track atılınca cok daha genis bir alanı tarayabiliyorsun.
-
@Xerxes bu arada denizde shipfinder ve tracking skili + üzerine ranger set ile track atılınca cok daha genis bir alanı tarayabiliyorsun.
@Requers teşekkür ederim. ^^