İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Tamerlik hakkinda bir kac oneri

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Öneriler & Fikirler
15 İleti 7 Yayımlayıcılar 129 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • Z Çevrimdışı
    Z Çevrimdışı
    ZeL4Ever
    yazdı Son düzenleyen:

Son olarak büyük binekleri solo oynuyorsan unut :D. Vector ve üstü binekler solo oyuncular sadece para kasarak alır. Gecen vector çıktı. Tüm klanlar dışarıda savaşıyor içeridede klanların tame karakterleri. Şuan bu sunucunun amacı klanları ayakta tutmak olarak algıladım ben. Tercih meselesi bir şey diyemem. Lakin solo oyuncular çok hızlı oyundan soğudunu gözlerimle 1 ayda 10 kez rahat görmüşümdür.

1 Cevap Son cevap
    0
    • R Çevrimdışı
      R Çevrimdışı
      Richard
      yazdı Son düzenleyen:

binek almak için para kasmak ta kolay değil ki

1 Cevap Son cevap
      0
      • S Çevrimiçi
        S Çevrimiçi
        sylvara
        yazdı Son düzenleyen:

@ZeL4Ever, içinde söyledi: Tamerlik hakkinda bir kac oneri

ta tutmak olarak algıladım ben. Tercih meselesi bir şey diyemem. Lakin solo oyuncular çok hızlı oyundan soğudunu gözlerimle 1 ayda 10 kez rahat görmüşümdür.

bireysel oyuncuların da eğlenceli vakit geçirebileceği zar, gmtopuk gibi etkinlikler yok, Dungeon dışında bireysel para kasabileceği (basılma riski daha az olan) etkinlikler ya da ticaret sistemi yok. Ne yapsın adam mecbur bırakıp cs dota lol vs oynuyor.....

Z 1 Cevap Son cevap
        0
        • S sylvara

ta tutmak olarak algıladım ben. Tercih meselesi bir şey diyemem. Lakin solo oyuncular çok hızlı oyundan soğudunu gözlerimle 1 ayda 10 kez rahat görmüşümdür.

bireysel oyuncuların da eğlenceli vakit geçirebileceği zar, gmtopuk gibi etkinlikler yok, Dungeon dışında bireysel para kasabileceği (basılma riski daha az olan) etkinlikler ya da ticaret sistemi yok. Ne yapsın adam mecbur bırakıp cs dota lol vs oynuyor.....

Z Çevrimdışı
          Z Çevrimdışı
          ZeL4Ever
          yazdı Son düzenleyen:

@sylvara dostum haklısın zaten. Solo oyuncuyu desteklenmezse her sunucunun klasik sonu gibi olur. 2-3 büyük klan oyunu salınca doğal olarak rakipleride salıyor. Zaten solo oyuncular tamamen bırakmış oluyor. Ben solo oynuyorum ama illahlah çekiyorum. 1.5 aydır her gün 7-8 saat oynayan biri olarak söylüyorum. Her an bırakabilirim. Dungeonlara öneri verdik endgame için öneri verdik. Yapabilceğimiz bir şey yok daha. Sunucu sahibi istediği kararı almakta özgür karışaamayızda. Biz sadece feedback veriyoruz. İnşallah bir şeyler yapar kısa zamanda

1 Cevap Son cevap
          0
          • S Çevrimiçi
            S Çevrimiçi
            sylvara
            yazdı Son düzenleyen:

Arena sistemine girdik 100küsur maç yaptım 2 blackrak set heba oldu 4 tane silah gitti. Serverin başından beri belki 30 tane olumsuz durum ya da bug bildirmişizdir neyse ya amannn saldım ben 😄

Z 1 Cevap Son cevap
            0
            • R Çevrimdışı
              R Çevrimdışı
              Richard
              yazdı Son düzenleyen:

eskiden craft dediğimiz karakterin bir ağırlığı ve kazancı vardı. şu anda full craft kasmak ph seviyesi sebebi ile öyle bir iki günde de olmuyor malesef. karşılığında da silver setin fiyatı 50k. onu da görev yapıp wisdom kasıp yekpare set olarak satabiliyorsun. malesef yaş itibari ile de ekibe sahip olmamam sebebi ile ben de solo takılmaktan sıkılmak üzereyim.

1 Cevap Son cevap
              0
              • S sylvara

Arena sistemine girdik 100küsur maç yaptım 2 blackrak set heba oldu 4 tane silah gitti. Serverin başından beri belki 30 tane olumsuz durum ya da bug bildirmişizdir neyse ya amannn saldım ben 😄

Z Çevrimdışı
                Z Çevrimdışı
                ZeL4Ever
                yazdı Son düzenleyen:

@sylvara bende sevindim o sistem için ama devamlı hibe edebileceğim art 15 ve blackrock setlerim yok malasef. Keşke onu armorlar ve silahlar hasar almaz olarak yapsaydı.

1 Cevap Son cevap
                0
                • A Çevrimdışı
                  A Çevrimdışı
                  adenva
                  yazdı Son düzenleyen:

bu server acılmadan gokkuyla cok sohbet etme sansımız oldu saolsun ve konusmalarımızda gokkunun bu servera bakış açısı solo oyuncu olsun bana solo oyuncu lazım kafasındaydı ve keşke o düşüncede ilerleseydi suan sezon degıl ama X2 online sayısı olurdu bu server gercekten emek verılmıs herşeyine kadar ince dusunulmus bir server olumlu soylenecek daha cok sey var. Ama suan bakıldıgında server 3-4 guılde bırakılmıs hersey onların elınde etkınlık yapılıyor ödülleri vendorlara bakın hepsını belırlı guıldlerin playerları almıs durumda dungeona gıdıyorsun adamlar oraları resmen tapulamıs spawnlar aynı sekılde solo playerın yapacagı tek sey hazıne acmak neden solo player buna mahkum edılıyor gokkuya cok yazdım dedımkı dungeondakı yaratıkları worldde belırlı yerlere koymalıyız wastede cok alan var solo player orda kasabılır ama bir türlü yapmadı yapmak zorundada degıl sonucta ücretsiz bir sunucu adam ister yapar ister yapmaz tamamen keyfıne kalmıs durumda ama bu serverda radıkal bır degısıklıge gıdılmesı gerekıyor yoksa sonu klasık ultıma serverları gıbı olucak umarım yanılırım.

Z 2 Cevap Son cevap
                  0
                  • A adenva

bu server acılmadan gokkuyla cok sohbet etme sansımız oldu saolsun ve konusmalarımızda gokkunun bu servera bakış açısı solo oyuncu olsun bana solo oyuncu lazım kafasındaydı ve keşke o düşüncede ilerleseydi suan sezon degıl ama X2 online sayısı olurdu bu server gercekten emek verılmıs herşeyine kadar ince dusunulmus bir server olumlu soylenecek daha cok sey var. Ama suan bakıldıgında server 3-4 guılde bırakılmıs hersey onların elınde etkınlık yapılıyor ödülleri vendorlara bakın hepsını belırlı guıldlerin playerları almıs durumda dungeona gıdıyorsun adamlar oraları resmen tapulamıs spawnlar aynı sekılde solo playerın yapacagı tek sey hazıne acmak neden solo player buna mahkum edılıyor gokkuya cok yazdım dedımkı dungeondakı yaratıkları worldde belırlı yerlere koymalıyız wastede cok alan var solo player orda kasabılır ama bir türlü yapmadı yapmak zorundada degıl sonucta ücretsiz bir sunucu adam ister yapar ister yapmaz tamamen keyfıne kalmıs durumda ama bu serverda radıkal bır degısıklıge gıdılmesı gerekıyor yoksa sonu klasık ultıma serverları gıbı olucak umarım yanılırım.

Z Çevrimdışı
                    Z Çevrimdışı
                    ZeL4Ever
                    yazdı Son düzenleyen:

@adenva valla haklsıın. 24 adet bull çıkarılmış bunların %80 belkide %90 belirli guildlerin elinde. Şuan solo oyuncular guildlerin mezesi durumda onları eğlendirmek için oynuyoruz gibi geliyor. Ben oynadığım süre boyunca iki tane güzel öneri sundum ama sadece forumda konu olarak kaldı. Dahada güzel fikirlerimiz var ama en azından "düşüneceğiz" gibi bir yorum beklerdim. Belki gokku mantığı beleş server işte yiyin tostunuzu oturun aşağıya mantığında olabilir. Herkesin kendi tercihi 😄 Açtığım konular ;

https://forum.uoeternia.com/topic/305/dungeonlara-level-2-3-girerken/9

https://forum.uoeternia.com/topic/291/end-game-i̇çin-yeni-hedef-respect-sistemi-ve-prestij-mekanikler

C 1 Cevap Son cevap
                    0
                    • A adenva

Z Çevrimdışı
                      Z Çevrimdışı
                      ZeL4Ever
                      yazdı Son düzenleyen:

@adenva b6ab35b3-a724-4b42-90f9-29068995653b-image.png

örnek buradan görebilirsiniz hangi klanlarda 😄 , klanlara özel etkinlik olarak battlebull çok güzel bir etkinlikti 😄

1 Cevap Son cevap
                      0
                      • Z ZeL4Ever

@adenva valla haklsıın. 24 adet bull çıkarılmış bunların %80 belkide %90 belirli guildlerin elinde. Şuan solo oyuncular guildlerin mezesi durumda onları eğlendirmek için oynuyoruz gibi geliyor. Ben oynadığım süre boyunca iki tane güzel öneri sundum ama sadece forumda konu olarak kaldı. Dahada güzel fikirlerimiz var ama en azından "düşüneceğiz" gibi bir yorum beklerdim. Belki gokku mantığı beleş server işte yiyin tostunuzu oturun aşağıya mantığında olabilir. Herkesin kendi tercihi 😄 Açtığım konular ;

https://forum.uoeternia.com/topic/305/dungeonlara-level-2-3-girerken/9

https://forum.uoeternia.com/topic/291/end-game-i̇çin-yeni-hedef-respect-sistemi-ve-prestij-mekanikler

C Çevrimdışı
                        C Çevrimdışı
                        Cacmik
                        yazdı Son düzenleyen:

Dahada güzel fikirlerimiz var ama en azından "düşüneceğiz" gibi bir yorum beklerdim. Belki gokku mantığı beleş server işte yiyin tostunuzu oturun aşağıya mantığında olabilir.

Hocam hiç katılmıyorum bu konuya ya. Böyle bir mantık varsa biz cam fanus içinde ki karınca kolonisiyiz hissiyatı oluşturuyor :).
                        Topluluk geri bildirimleriyle zenginleşen bir server yaratmaktan yana olduğunu düşünüyorum. Her şeyi tek başına yaptığı için zor olduğunu da biliyorum ama çok bariz bir şekilde solo oyuncular oyunu bırakıyor. Şu an solo oynayıpta serverı bırakma eşiğinde olan ciddi sayıda oyuncu var. Hali hazırda bırakmış çok oyuncu da var. 6 ayda bile bir sürü güzel güncelleme geldi aslında ve bunların çoğu geri bildirimler sayesinde olduğuna inanıyorum.
                        Keşke bir roadmap yayınlasa da nelerin planda olduğunu görebilsek. Hiç bir zaman mükemmel olmayacak veya herkes mutlu olmayacak bu bir gerçek ama eskiden sabah oyuna girdiğimde 100+ oyuncu online olurdu bu sayı 60-70lere kadar düştü. Kimisi itema doydu kimisi sıkıldı kimisi beklentiler karşılanmadığı için bıraktı. Bir gerçek var bu oyunu oynayan herkes nostalji ve eski alışkanlıklardan oynuyor ve yeni oyuncu çekmek kolay iş değil. O yüzden en azından elde ki oyuncularla birlikte eğlenceli bir proje yapmak herkesin işine geleceği bir şey.
                        İletişim önemli sayın @Gokku lütfen bu konuyu esgeçmeyin 🙂

1 Cevap Son cevap
                        0
                        • ck1987C Çevrimdışı
                          ck1987C Çevrimdışı
                          ck1987
                          yazdı Son düzenleyen: ck1987

bende 1 ayın sonunda sıkıldım bıraktım 🤒 2 hafta üst üste animal tamer görevini yapıp sıkılmayan yoktur zaten 😵

hazine açmayı denedim cacık.
                          deniz hazinesi zorladım daha büyük cacık.
                          random binek hayal sabit spawnlar nerdeyse imkansız

solo player napsın madene gidip pk baskını mı beklesin
                          malesef serverda eğlence yok

1 Cevap Son cevap
                          0
                          • D Çevrimdışı
                            D Çevrimdışı
                            dogogogo
                            yazdı Son düzenleyen:

basligin ilgi gormesi sevindirici, umarim yetkililerde dikkate alir, en azindan tamer questlerinde 1-2 tamelemelik mob olsa etrafini npcler korusa zorlastirsa cok daha zevkli hale gelir suanki questler insani cok yoruyor

1 Cevap Son cevap
                            0
                            Cevap
                            • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                            Cevaplamak için giriş yapın
                            • En eskiden en yeniye
                            • En yeniden en eskiye
                            • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                            • İlk ileti
                              Son ileti