Gözlemlediğim birden fazla sorun
-
Merhaba. GM lerin haberi olsun diye buraya yazıyorum.
1- Ölü ve ya Canlı karakterleri köprüye ya da pk kampı girişine bırakıp gözcülük yapıyorlar. Multi Client olan oyunda buna nasıl çözüm bulunur bilmiyorum.
2- Görünmezken büyü karşıdaki oyuncuya değmeden görünmezlikten çıkılmıyor ancak biz okçular atak verdiğimiz an görünmezlikten çıkıyoruz. Bizim de damage vermeden görünmezlikten çıkmamamız lazım. yani işte ok saplanmadan.
3- PK kampı içinden gate açılamaması gerek. Örneğin bir pk bir oyuncu kampın içinden gate açıyor. AN LOR XEN e basıp gateden geçip yanımıza gelip anında görünmez oluyor. Bir iki vuruyoruz kaçıyor gateden geri ama biz pk olmadığımız için kamptan şutlanıyoruz. Biz 50 hp altı GZ içi giremezken pklar her şekilde gateden geçip kampa gidiyorlar.
4- Shadow Reflex bow ve crossbowların bir işlevi yok gibi oyunda. Shadow Reflex bowlar ile koşarak vurduğumuzdaki Yara, Binekten Düşürme, Armor İgnore bonuslarını başka silahlarla da yapabiliyoruz zaten. Tek el bir katana ile yara açabiliyorken neden çift el shadow reflex bir crossbow ile düşman kovalayayım kalkansız bir şekilde. Bu bana mantıksız geliyor. Shadow Reflexlere başka bir özellik eklenebilir ya da komple kaldırılabilir aktif olarak kullanılmıyor zaten.
5-Short Bowların eskime oranı inanılmaz hızlı 2-3 günde bir %90a geliyorlar
atıyoruz.6-Robeler de inanılmaz dayanıksız dünya kasıp rare boyuyoruz 2-3 vurmaya yırtılıyorlar.
aklıma gelener bunlar katılanlar varsa desteklerse çok sevinirim.
-
Sen yenisin galiba

-
@birak91 sıfır yarar