Hazine ( Sos Bottle )
-
Hazine sisteminin dropları çok düşük olduğunu düşünüyorum. 40 tane kasa açtım 12 macigal olarak sadece bow verdi. Bazen açtığın haritalar eski olduğu için siliniyor belli oran var açtığında +15 zaten yok yani +12 veya +15 macigal için dungeonlarda takılmak veya beklemek lazım buda bu kadar online playerin yüksek olduğunda çok zor oluyor. Kasaya tıkladığımızda çıkan NPC lerin lootu çıkmadığı gibi bide açtığımızda zorluk bulmacası geliyor genellikle. Bir düzenleme lazım ya droplara yenilik gelsin yada çıkan npc lerin lootları gelsin böyle bir anlam ifade etmiyor. Sos satın almaları geçtim sos çıkarmak için millet o kadar uğraşıyor ama sonuç tatmin etmiyor.
-
+12 droplarında katılıyorum. 100 tane sos açıyorsun 2 tane çöp +12 düşüyor. dancınlarda adım başı +12 düşerken sostan böyle kağnı gibi olması şaşırtıcı. en azından bu oranlar varsa nadir de olsa +15 atması daha anlamlı olur.
-
12k gold lara düşmüş droplar. 50 tane daha açtım kayda değer bişey yok macigaller hüsran hepsi anca disiplinde parçalayıp enerji yapıyoruz. Herşeyi not alıyorum diyen Gokku umarım bu mesajı görür birşeyler düşünür diye umuyorum.