PROTOKOL HATASI
-
Protokol hatası nedeniyle bağlantı kesildi hatası alıyorum

-
@Eternia clienti komple silip tekrar yüklememe rağmen sorun düzelmedi
-
Bu hata genellikle İnternet kesintisi kaynaklı olur.
1.Modemin'e eğer wi-fi ile bağlanıyorsan anlık olarak bir kopma yaşayıp geri bağlanıyor olabilirsin.
Bunu sen göremezsin hissetmezsin başka platformlarda kullanırken ama oyun sunucusu kopma olarak algılar.
2.Discord vb. uygulamalara bağlanmak için wpn kullanıyorsan wpn sunucuna bağlı olarak kopmaylar yaşaya bilirsin.
Bunu sen göremezsin hissetmezsin ama sunucu değişimi anında anlık bir kopma olur.
3. Eğer proxy ayarlarında bir değişiklik yaptıysan ondan kopuyor olabilirsin.
4.Dns sunucunu değiştiysen buna bağlı olarak kopuyor olabiilrisin.
İlk olarak modemine wi-fi ile bağlanıyorsan kablolu bağlantıya geçerek denemeni öneririm. -
Bu hata genellikle İnternet kesintisi kaynaklı olur.
1.Modemin'e eğer wi-fi ile bağlanıyorsan anlık olarak bir kopma yaşayıp geri bağlanıyor olabilirsin.
Bunu sen göremezsin hissetmezsin başka platformlarda kullanırken ama oyun sunucusu kopma olarak algılar.
2.Discord vb. uygulamalara bağlanmak için wpn kullanıyorsan wpn sunucuna bağlı olarak kopmaylar yaşaya bilirsin.
Bunu sen göremezsin hissetmezsin ama sunucu değişimi anında anlık bir kopma olur.
3. Eğer proxy ayarlarında bir değişiklik yaptıysan ondan kopuyor olabilirsin.
4.Dns sunucunu değiştiysen buna bağlı olarak kopuyor olabiilrisin.
İlk olarak modemine wi-fi ile bağlanıyorsan kablolu bağlantıya geçerek denemeni öneririm.@asdqwe1 Hocam kablo ile bağlıyım herhangi bir vpn vs kullanmıyorum. Bu sorun ilk başta yoktu güncelleme geldikten sonra bu hatayı almaya başladım.
-
@asdqwe1 Hocam kablo ile bağlıyım herhangi bir vpn vs kullanmıyorum. Bu sorun ilk başta yoktu güncelleme geldikten sonra bu hatayı almaya başladım.
@Striker Bende oynuyorum evde 3 4 pc var hiç bir tanesinde böyle bir sorun yaşamadım. Sorun senden kaynaklı maalesef aklıma gelen başka bir çözüm yok
-
@Striker Bende oynuyorum evde 3 4 pc var hiç bir tanesinde böyle bir sorun yaşamadım. Sorun senden kaynaklı maalesef aklıma gelen başka bir çözüm yok
Bu ileti silindi!