Role Play
-
Role Play desteklenirse katkıda bulunmak isterim ancak yarınlar yokmuş gibi sadece adam öldürüp madenci öldüren kitle varken çalışırmı bilmiyorum

-
yarınlar yokmuş gibi madenci öldüren kitle de demek ki ondan zevk alıyor. (şahsen 1 kere maden basmadım). Bıkmadınız şu ağlama işlerinden ya. Herkes sevdiği şekilde oynar 3 kere yatan gelip burda ağlıyor.
-
yarınlar yokmuş gibi madenci öldüren kitle de demek ki ondan zevk alıyor. (şahsen 1 kere maden basmadım). Bıkmadınız şu ağlama işlerinden ya. Herkes sevdiği şekilde oynar 3 kere yatan gelip burda ağlıyor.
@sylvara Ağlama değil dostum
Oda oyunun bir gerçeği ve oda oyunun bir mekaniği 
Burda derdim o tarz insan bayağı bir fazla olduğu için rol yapacak insan oynarmı yada bulunurmu diye dedim
Yoksa bende madenciyim madencilere ölüm, köleyiz çalışıyoruz emeğimiz tabiki elimizden alıncak yoksa köleliğin ne anlamı kalır :))) -
@sylvara Anlaşılan köpek sürüsü gibi takılan madenci ve tek başına dungeon adam kıstırıp kesen tayfadansın çok belli. Seni de tek yakalayıp keserlerse 3 defa yattığında sen napacaksın acaba?
-
@sylvara Anlaşılan köpek sürüsü gibi takılan madenci ve tek başına dungeon adam kıstırıp kesen tayfadansın çok belli. Seni de tek yakalayıp keserlerse 3 defa yattığında sen napacaksın acaba?
@Enormous parantez içinde yazılanı idrak edemeyecek birine ne diyebilirim ki
sorsan 35 yaş üstüdür kendisi de