Solo'lar tuvalet kağıdına döndü
-
Dungeon'lar eline +12 alıp shadow set ile rüzgarlar estiren abilerimiz ile dolmuş durumda. İp üstünde level kasıyoruz. Sağolsunlar önce selam verip sonra ''Alo abi buldum tavşanı'' anonsuyla 3 kişi gelen fedailer, hayatınızdan harcadığınız 1 saati 2 dakika da alıp kayboluyorlar. İşinden gücünden gelip 1-2 saat dungeon yapayım diyen arkadaşlarımız soğum soğum soğumaktalar. Emeklerin korunmasını talep ediyorum saygılar..
-
Bazı mezarların alt katları var. Oralara da bir göz atın.
-
@Gokku pure mage karakterler dungeonlarda hiç bi varlık gösteremiyor 2 vuruşta ölüyoruz poison bleeding vs. belki yarattıgımız earth elementaller kişilere saldırabilir bu şekilde kenidimizi koruyabiliriz
-
Baktım hocam elinize sağlık güzel olmuş, da.. 6 level üstü (8) bizlerin skeleton ile kasma işi kağıt helvaya döner. ''Solo dungeon'' önerisi yapmak istiyorum eğer uygun görürseniz. Donate olayıda hızlanırsa vaktini ultimaya harcayamayıp amelelik yapan kardeşlerim ben dahil belki üç beş alışveriş yapıp durumu düzeltebiliriz.
-
ingame işine donate karışırsa burasıda nebula pyramid gibi olur. kozmetik görüntü dışında donate kesinlikle gelmemeli...
-
Baktım hocam elinize sağlık güzel olmuş, da.. 6 level üstü (8) bizlerin skeleton ile kasma işi kağıt helvaya döner. ''Solo dungeon'' önerisi yapmak istiyorum eğer uygun görürseniz. Donate olayıda hızlanırsa vaktini ultimaya harcayamayıp amelelik yapan kardeşlerim ben dahil belki üç beş alışveriş yapıp durumu düzeltebiliriz.
@Pacotti Donate gelse bile muhtemelen hayal ettiğin gibi olmaz. Bu kadar güzel bir ortamda, diğer serverlardaki gibi oyunu etkileyecek donate itemlerinin ekleneceğini sanmıyorum.
Ayrıca bu oyun solo değil; hatta birlikte online oyun oynama mantığının öncülerinden. Bu yüzden isteğin biraz fazla kişisel bir talep gibi duruyor tabi ama beklenti sonucta hayırlısı..