İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Şiddetle düzeltilmesi gerekenler..

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Genel Tartışma
4 İleti 4 Yayımlayıcılar 176 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • M Çevrimdışı
    M Çevrimdışı
    mistaaq
    yazdı Son düzenleyen:
    • Taming yeteneği olanlar dışında binek aranmamalı.
    • Hazine haritası sistemi düzenlenmeli,İnvul deri çok fazla çıkıyor ileride 50 k ya giyersiniz..Sos olayı da değişmeli ( Pahalı olmalı az çıkmalı) Oran+Orantı
      *Ostardlar kesinlikle 1 günde çıkmamalı.
      *Server 9-12 silahtan geçilmiyo kesinlikle azaltılmalı.Yada çözüm bulunmalı.
      *Özel loglarla özel bowlar yapılmalı dungeon biraz daha masraflı hale gelebilir.
      *Taming görevleri biraz daha ücra noktalarda olabilir aksiyonda ve tame yaparken karşımıza çıkıyor heryer hayvan olmuş.
    1 Cevap Son cevap
    2
    • D Çevrimdışı
      D Çevrimdışı
      dgnyyy
      yazdı Son düzenleyen:

hepsine katılmasam da kendi yorumlarımı iletiyorum;
      zaten studded işe yaramıyor invul setin fiyatı düşsün daha yaygın olsun
      yumurta olduktan sonra kaç günde çıktığının bir önemi yok sanki
      özel loglarla özel bowlar olabilir archer zaten disiplin tarafında aktif kullanılıyor buraya eklenebilir cidden
      action atarken görev yapanlara denk gelmen senin değil görev yapanların sorunu gibi

1 Cevap Son cevap
      0
      • G Çevrimdışı
        G Çevrimdışı
        gskadir
        yazdı Son düzenleyen:

Bow çeşitleri konusuna kesinlikle katılıyorum. Sadece dungeonda değil aksiyonda da kullanılacak yeni bowlar heavy crossbowlar eklenmeli

1 Cevap Son cevap
        0
        • RequersR Çevrimdışı
          RequersR Çevrimdışı
          Requers
          yazdı Son düzenleyen:
          • Taming yeteneği ile doğru orantılı trackingte gösterilen binek zaten bilgin olsun. Yani tame skilli olmayan trackıng ıle binek arayamıyor.
          • Ostart 1 günde de cıksa 3 günde de cıksa hayatımızda ne değişir pek bilemedim. Actionda horse a binilceğine herkesin rahatlıkla ulasabılecegı ve tek target olmayacağı bir binek cesiti bence gayet makul.
          • 9-12 silahla invul set konusuna katılmıyorum önceden 300-400k civarındayken suan 180-200 ne kadar sayısı artsada fiyatı oturdu bence daha asagı ıncegını sanmıyorum.
          • Archer gibi disiplin sistemine baglı bir cok dinamiğin serverın ilerleryen zamanlarında ekleneceğini düsünüyorum fakat şu aşamada disiplin sistemine daha yeni adapte olmaya calısan bir cok insan varken üzerine birden farklı dinamiklerin de eklenmesi yeni alısan insanlar icin zorlayıcı olabılır.
          • Taming görevleri random binek sistemi gibi sosarianın herhangi bir bölgesine random sekilde atıyor ücra olup herkesi wastelande mi toplansın? Action atarken senin takılman zaten oyunun cilvelerinden biri istersen agaclarıda kaldırtalım kurulan evler de actıonda wara gecınce uzerınden gecılebılır olsun?
          1 Cevap Son cevap
          0
          Cevap
          • Yeni başlık oluşturarak cevapla
          Cevaplamak için giriş yapın
          • En eskiden en yeniye
          • En yeniden en eskiye
          • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
          • İlk ileti
            Son ileti