Sizcede action sayiya gore bıraz kısır degil mi ?
-
Severde ultıma online bakımdan player sayısı cok güzel uzun suredır bu sayılarda oynamamıstım ama sankı sayının coklugu bıraz actıonun kısır gecmesine sebep oluyor cunku serverda pk oynayan player azınlıkta. Bence actionun artması sadece guildler arasında olmaması icin pk oyuncuların artması gerektıgini düsünüyorum. PK playerlerın artması icin necromencer vb özeliklerinde gelmesi gerekir yani pk oynamak cezbedici olması gerektigini düsünüyorum. Bence ne kadar pk player eşittir o kadar fazla action demek...
-
Tek pk bir dolaş bakalım başına neler gelecek. Bu konuda çok haklı olduğun kadar talep ettiğin şey hayal. Sunucudaki tüm aksiyon sürü halinde dolaşan guildler arasında dönüyor.
-
Tek pk bir dolaş bakalım başına neler gelecek. Bu konuda çok haklı olduğun kadar talep ettiğin şey hayal. Sunucudaki tüm aksiyon sürü halinde dolaşan guildler arasında dönüyor.
@Enormous, içinde söyledi: Sizcede action sayiya gore bıraz kısır degil mi ?
ek pk bir dolaş bakalım başına neler gelecek. Bu konuda çok haklı oldu
Yazdıklarının hepsi cok doğru ama dedıgım gıbı PK'lar artarsa serverde tek basına veya 2-3 kısı olan arkadaşlar daha keyif alırlar. Pk olamanın avantajları mutlaka olmak zorunda...