Mining ile Hazine
-
Merhaba bu gelecek güncellemelerde düşünülüyor mu? Yada Lumberjacks ile?
-
nasıl yani
-
nasıl yani
@nonserviam Maden den sos çıkacak mı demek istemiştim.
-
@nonserviam Maden den sos çıkacak mı demek istemiştim.
@seysey1912 ha okey
evet çıkmıyorsa bencede çıkmalı 
-
Merhaba bu gelecek güncellemelerde düşünülüyor mu? Yada Lumberjacks ile?
@seysey1912 bro bilmem ama balıkta gayet iyi çıkıyor bu benim görüşüm tabi.
-
Kesinlikle katılıyorum. Hatta sos dropu makrolanamayan skillere bırakılmalı. Makrolanabilen skillerde item enflasyonuna sebebiyet verebilir.
-
bence de makul bir fikir
-
Sos şuan nasıl çıkarılıyor servarda?
-
Bence de şu an için çok fazla drop oranı, şu an için mesela 100 ağ atınca 4-6 arası sos geliyor, oltada ise 2-3 saatte makroyla 8-12 arası yanlış hatırlamıyorsam sos elde edilebiliyor.Mesala sos oranı 200-300 ağda 1 adet olsa aynı oran oltaya da yansıtılıp belki bir miktar hazine droplarında iyileştirmeye gidilse daha mantıklı olur gibi.En azından uzun vadede server enflasyonu ve gereksiz item birikmesini engellemek adına iyi bir adım olur kanaatindeyim.
-
Bence de şu an için çok fazla drop oranı, şu an için mesela 100 ağ atınca 4-6 arası sos geliyor, oltada ise 2-3 saatte makroyla 8-12 arası yanlış hatırlamıyorsam sos elde edilebiliyor.Mesala sos oranı 200-300 ağda 1 adet olsa aynı oran oltaya da yansıtılıp belki bir miktar hazine droplarında iyileştirmeye gidilse daha mantıklı olur gibi.En azından uzun vadede server enflasyonu ve gereksiz item birikmesini engellemek adına iyi bir adım olur kanaatindeyim.
@sfenks Elinde muhtemelen 2-3k sos olan senin böyle bir tavsiye vermende çok hoş