İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

S.A

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Öneriler & Fikirler
6 İleti 6 Yayımlayıcılar 242 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • S Çevrimdışı
    S Çevrimdışı
    schandal
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

S.a beyler yeni başladımda size bir önerim var solo takılmak nerdeyse imkansız bu serverde böle olursa oyuncu gelmez mesela ben 3 haftadır başladım daha doğru dürüst item kasamadım harita desen sadece sos dan çıkıyormuş çok saçma ben harita açmayı çok seviyorum illaki içinizde seven vardır ama bazı kişiler serverden soğutuyorlar insanları ilk başta hoşuma gitti server lakin millete bakıyorum deli gibi item kasmışlar bu kadarda olmaz var bi iş ama sonra kokusu çıkar yönetimin acilen birşeyler yapması lazım solo oyuncuların kaçmasına izin vermemesi lazım.

M 1 Cevap Son cevap
    0
    • XerxesX Çevrimdışı
      XerxesX Çevrimdışı
      Xerxes

Ben yaklaşık 2 ay önce başladım. Ben de kastım bir şeyler de dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım. Ne item kasmışlar da ben bunu alamam, yetişemem vs dediniz? Pazara ne koysanız satılıyor. Quest sistemi iyi gold vs veriyor. Silah deseniz genelde +12 actionda 20-30k bir şey..
      Gün geçtikçe item stocklayan artar da yetişemem vs olacak şey değil.

B 1 Cevap Son cevap
      1
      • XerxesX Xerxes

Ben yaklaşık 2 ay önce başladım. Ben de kastım bir şeyler de dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım. Ne item kasmışlar da ben bunu alamam, yetişemem vs dediniz? Pazara ne koysanız satılıyor. Quest sistemi iyi gold vs veriyor. Silah deseniz genelde +12 actionda 20-30k bir şey..
        Gün geçtikçe item stocklayan artar da yetişemem vs olacak şey değil.

B Çevrimdışı
        B Çevrimdışı
        beretta
        Bu ileti silindi!
        1 Cevap Son cevap
        1
        • S schandal

S.a beyler yeni başladımda size bir önerim var solo takılmak nerdeyse imkansız bu serverde böle olursa oyuncu gelmez mesela ben 3 haftadır başladım daha doğru dürüst item kasamadım harita desen sadece sos dan çıkıyormuş çok saçma ben harita açmayı çok seviyorum illaki içinizde seven vardır ama bazı kişiler serverden soğutuyorlar insanları ilk başta hoşuma gitti server lakin millete bakıyorum deli gibi item kasmışlar bu kadarda olmaz var bi iş ama sonra kokusu çıkar yönetimin acilen birşeyler yapması lazım solo oyuncuların kaçmasına izin vermemesi lazım.

M Çevrimdışı
          M Çevrimdışı
          Makyavel
          tarihinde yazdı Son düzenleyen: Makyavel

@schandal bilader ici bos muhabbet yapmaya lüzum yok bence.
          bu server 8 aydir acik olan,baslangicta her serverda oldugu gibi ilk gelenlerin daha cok item kastigi cünkü droplarin daha cömert oldugu bir server.
          Gercekten ne görmüs olabilirsin ki insanlar cok kasmis ben geride kaldim diyebiliyorsun?
          tamer olanlar görev yaparak deli gibi kiirin fresian silver steed mustang ve shire kasti.
          piyasasini yakalayanlar mesela ben 1000lerce harita aldim actim bu sayede cok fazla yumurta ve iki ayakli kastim.
          dungeon gezenler bol bol +15 ve +12 kasti biz 1000lerce saatimizi online olarak carlari kasmaya ve item kasmaya harcamisken yok oyle yok böyle kokusu cikar falan demek mantikdisi.
          madem sos acmayi seviyorsun gidip biraz ins alchemy gorevi yapicaksin alacaksin evini vendorunu basacaksin once ins alchemy urunlerini satip gelir elde ediceksin gelirinle de 100 100 200 200 sos satin alip onlari acip gelirini ikiye katlayacaksin.
          oldu ben sos acmayi seviyorum sos sadece denizden cikiyor demek cok acemice ve cocukca bir yaklasim bu serverda solo guildleride var craft dungeon guildleride var taming guildleri de var ya birine entegre olursun yada iyi dostluklar kurarak paylasarak ilerlersin bu kadar basit.

1 Cevap Son cevap
          2
          • L Çevrimiçi
            L Çevrimiçi
            lurtz77
            yazdı Son düzenleyen:

ben sana bişey diyim mi dostum zamanında adı lazım değil başka bi serverda bizzat gm ile konuşmuştum solo playerlar için.

en ufak kıllarını kıpırdatmadılar kaale bile almadılar soloları ve guilde gir dediler. Guilde giriyorsun 6-7 kişisin rakip 25 kişi geliyor yine çözüm değil. Ultima böyle bi oyun fakat ona rağmen emin ol en çok solo player için bu server uğraşmıştır arenasıyla, recall lock'uyla falan.

silahı hazineye koyarsan peynir ekmek gibi onları kasanlar oluyor ve silahların değeri çok düşüyor sonra loot zevkli olmuyor.

C 1 Cevap Son cevap
            0
            • L lurtz77

ben sana bişey diyim mi dostum zamanında adı lazım değil başka bi serverda bizzat gm ile konuşmuştum solo playerlar için.

en ufak kıllarını kıpırdatmadılar kaale bile almadılar soloları ve guilde gir dediler. Guilde giriyorsun 6-7 kişisin rakip 25 kişi geliyor yine çözüm değil. Ultima böyle bi oyun fakat ona rağmen emin ol en çok solo player için bu server uğraşmıştır arenasıyla, recall lock'uyla falan.

silahı hazineye koyarsan peynir ekmek gibi onları kasanlar oluyor ve silahların değeri çok düşüyor sonra loot zevkli olmuyor.

C Çevrimdışı
              C Çevrimdışı
              cavdarkenan
              yazdı Son düzenleyen:

@lurtz77 recall işlevsiz sırf actiye cikarken aynı güild ile cikmıyorlar artık

1 Cevap Son cevap
              0
              Cevap
              • Yeni başlık oluşturarak cevapla
              Cevaplamak için giriş yapın
              • En eskiden en yeniye
              • En yeniden en eskiye
              • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
              • İlk ileti
                Son ileti