tamer bilgi
-
Evet oluyor
-
@bembeyaz
hepsinde oluyor mu yoksa bazılarında mı? -
Bütün random spawnlarda npc çıkar
-
@bembeyaz peki disiplin sistemi bu npc leri etkiliyor mu?
-
@darki35 vector ve spirit hariç diğer random bineklerdeki koruyucu kesebilirsin level 4 5 yeterlı bence
-
@darki35 vector ve spirit hariç diğer random bineklerdeki koruyucu kesebilirsin level 4 5 yeterlı bence
@bembeyaz teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için. son olarak random spawnlar için peacemaking e ihtiyaç var mı? yani acemi bir tamer a verebileceğin ufak tüyolar varsa sevinirim

-
@bembeyaz teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için. son olarak random spawnlar için peacemaking e ihtiyaç var mı? yani acemi bir tamer a verebileceğin ufak tüyolar varsa sevinirim

@darki35
Gerekir olurda vector bulursan pk ilerleyen zamanlarda diğer binekleride eklerse onlarda pk olan binekler var illaki lazım olur yanı -
questten gelen haritalarda yaratık çıkmıyor bu arada. sadece binek.
-
@Xerxes teşekkürler. ben mage,poi,medi,animal lore ,tracking ve taming kasıyorum. solo oyuncu olarak sadece random spawn arayacağım. skill tavsiyeniz var mı?
-
@Xerxes teşekkürler. ben mage,poi,medi,animal lore ,tracking ve taming kasıyorum. solo oyuncu olarak sadece random spawn arayacağım. skill tavsiyeniz var mı?
@darki35 Evaluating Intel ekleyebilirsiniz 7x için.
-
@darki35 Mage 100-Medi 100-Tame 100-Lore 100-Music 100-Peacemaking 100-Tracking 100
-
@Requers teşekkürler.