İçeriğe atla
  • Kategoriler
  • Güncel
  • Etiketler
  • Popüler
  • Kullanıcılar
  • Gruplar
  • Rehber
  • Discord
Daralt
Marka Logo

Sabit Spawnlardan Herkes Memnun?

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Genel Tartışma
11 İleti 10 Yayımlayıcılar 408 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • M Çevrimdışı
    M Çevrimdışı
    MarmaraKazim
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Genel olarak yazıyorum. Solo oyuncularda büyük spawna girebilsin diye mark/gate açma yasak ama grup oyuncular solo oyuncunun girebilmesini imkansız hale getiriyor. Solo oyuncu nasıl gelecek de adanın etrafındaki gemileri aşması imkansız haydi aştı diyelim adaya inecek oradaki toplu oyuncuları aşacak da binek tameleyecek. İmkansıza yakın, solo oyuncular görevle idare edecek bu mevcut şartlarda. İyi niyetli düşünülmüş olabilir, teoride mantıklı da olabilir ama pratikte bu sistem toplu oyunculara yarıyor.

1 Cevap Son cevap
    0
    • S Çevrimdışı
      S Çevrimdışı
      sylvara

1- şu an kalan guildlerin çoğu sadece toplu action atıyor bir tane guild hariç. O da SOE adamlar işsiz gibi sabitleri 15 kişi bekliyorlar. en son alınan vector dü galiba yanlış hatırlamıyorsam. üst köşede 7 tane sağ da da 5 tane tamer çarları vardı aktif bekleyen. Pardon işsiz gibi diyorum ama işsizlik olarak nitelendirmek yanlış olur, nitekim adamlar alıp tl ye çeviriyor marenin 35k ya satıldığı yerde adamlar tabi kaptırmaz bu spawnları.

2- sabit spawnlar elbette oynadığımız çoğu serverda sayıca çok olanın gücünü hissettirmiştir ancak ben bariz bir şekilde sayıca üstün olanın ezici şekilde spawnlarda üstünlük kurduğunu burda görüyorum.

3- Gokku pek çok alana tek başına yetmeye yetişmeye çalışıyor olabilir saygı duyarız. Ama şahsi görüşüm oyuncu dönütlerini ciddiye alması gerekiyor. 500 lerden 100 lere düşen player sayısının sebebi sizce yaz gelmesi mi ? Bence değil.

4- spawnda nefes alabildiğimiz en azından 15 kişiye karşı 3-4 kişi reslenip tekrar oyuna dahil olabildiğimiz yer vardı sağ olsun ağaçlarla kapatmış orayı. 15 e karşı 4 kişi dengesizliğini korumuş 🙂

1 Cevap Son cevap
      0
      • K Çevrimdışı
        K Çevrimdışı
        kadimlik

Sizce özellikle büyük bineklerin spawn girişlerinin kapatılabilmesi, ada olan yerlerde adanın etraflarının gemilerle kapatılabilmes normal ve olması gerektiği gibi mi?

3 guild 25 tane de player getirebiliyosan servera senin de istediğin olur kardeş ayrıca garibanın ekmek kapısına el uzatma.

Solo oyuncular sabit spawndaki spawn sürelerinin random aralıkları cok kısa olduğu için bırak büyük binek tamelemeyi shire bile göremiyor sizce bu normal ve olması gerektiği gibi mi?

random aralığı uzun olsun da benim kalabalık kitlem taş mı yesin.

Solo oyuncu tame görevi yapsın, sabit spawnla ne işi var nightmare unicorn vb. gibi binekler çok kişilik grupların elde edebilecegi bineklerdir. Solo player bu binekleri tamelemeyi hayal bile etmesin mantığında bu oyunu oynamak zorunda mı kalmalı?

beğenmiyorsan sağ üstte çarpı işareti var çıkış serbest 😉 bu servera 7-8 ay emek vermiş olman ailenden işinden feragat etmiş olman benim umrumda değil yallah başka servera.

Kitaplara +30 saniye recall lock eklendi. Sen benim staff'ıma bireysel oyuncuları düşünmüyor diyemezsin. Şaka şaka dersin. Sen, action baltalanıyor diye toplu oyuncu gruplarının runebook'una delay ekliyorsan Taming'i baltalayan kalabalık gruplara da benzerini uygulamakla mükellefsin. Aksi akıl tutulması ile iştigaldir. Ama bizim staff staff mı black staff mı belli değil, her türlü mantıklı argümana karşı ya yol veriyor ya bu ithamlarınız can sıkıcı olmaya başladı diyip engelliyor. Allahtan stam shot yemiyoruz

A 1 Cevap Son cevap
        0
        • B Çevrimdışı
          B Çevrimdışı
          birak91

Mare satılır 35 bin tl. Ban yersek yalvarır açtırırız banı abi nasıl olsa

1 Cevap Son cevap
          0
          • K Çevrimdışı
            K Çevrimdışı
            kadimlik

Gokuu tehdit altındaysan 3 kere In Vas Mani at

1 Cevap Son cevap
            0
            • ck1987C Çevrimdışı
              ck1987C Çevrimdışı
              ck1987

arzı arttırmak lazım random binek şuan çıktığının 3-5 katı daha fazla çıksın worldde sorun kendiliğinden düzelir

1 Cevap Son cevap
              0
              • B Çevrimdışı
                B Çevrimdışı
                bembeyaz

Oyunu sadece 3-4 büyük guildin oynadığı bir hale getirmek uzun vadede sunucuya zarar verir. Elbette Nightmare, Unicorn gibi bineklerin elde edilmesi zor olmalı; buna kimsenin itirazı yok. Ancak zorluk ile imkânsızlık aynı şey değildir.

Eğer sabit spawnlar, kısa random aralıkları nedeniyle sürekli aynı ekipler tarafından kontrol ediliyorsa, solo veya küçük grupların bırak tame etmeyi yaratığı görme ihtimali bile kalmıyor. Bu sağlıklı bir rekabet değil, erişim problemdir.

Büyük guildler de emek versin, solo oyuncular da düşük de olsa gerçekçi bir şansa sahip olsun. İyi denge budur. İçeriği sadece kalabalık gruplara kilitlemek yeni oyuncu kazanmaz; aksine zamanla oyuncu kaybettirir.

1 Cevap Son cevap
                0
                • A Çevrimdışı
                  A Çevrimdışı
                  adenva
                  tarihinde yazdı Son düzenleyen: adenva

bu server genel anlamda zorlaşmadıgı surece ınsanların aksam saatlerınde actıon atıp cıkacagı server halıne gelıcektır hersey o kadar basitki serverda bırseyin değeri oldugunu dusunmuyorum umarım yanılırım. Ek olarak solo oyunculara fırsat verılmezse sürecin bu sekılde ılerlıcegını dusunuyorum

1 Cevap Son cevap
                  0
                  • LovermanL Çevrimdışı
                    LovermanL Çevrimdışı
                    Loverman

Spawnlar hakkında @ck1987 söylediğine katılıyorum sabitler kaldırılıp randomların artması düşüncesindeyim. Solo oynama için ise konu dışı gibi olacak ama oyundan soğutuyor bazı guild ve playerleri herzaman binek spawnındada değil golem spawnında üzerimde güzel bişey var diye mavi adam bana dalıyor kesmesine izin verip diğer çarımla giriyorum yanına gidip kesmek üzereyken guildden hemen arkadaşları geliyor 🦆 şu Semsert soyadı olan kişilik 💩 Neyse

1 Cevap Son cevap
                    0
                    • K kadimlik

Sizce özellikle büyük bineklerin spawn girişlerinin kapatılabilmesi, ada olan yerlerde adanın etraflarının gemilerle kapatılabilmes normal ve olması gerektiği gibi mi?

3 guild 25 tane de player getirebiliyosan servera senin de istediğin olur kardeş ayrıca garibanın ekmek kapısına el uzatma.

Solo oyuncular sabit spawndaki spawn sürelerinin random aralıkları cok kısa olduğu için bırak büyük binek tamelemeyi shire bile göremiyor sizce bu normal ve olması gerektiği gibi mi?

Solo oyuncu tame görevi yapsın, sabit spawnla ne işi var nightmare unicorn vb. gibi binekler çok kişilik grupların elde edebilecegi bineklerdir. Solo player bu binekleri tamelemeyi hayal bile etmesin mantığında bu oyunu oynamak zorunda mı kalmalı?

beğenmiyorsan sağ üstte çarpı işareti var çıkış serbest 😉 bu servera 7-8 ay emek vermiş olman ailenden işinden feragat etmiş olman benim umrumda değil yallah başka servera.

Kitaplara +30 saniye recall lock eklendi. Sen benim staff'ıma bireysel oyuncuları düşünmüyor diyemezsin. Şaka şaka dersin. Sen, action baltalanıyor diye toplu oyuncu gruplarının runebook'una delay ekliyorsan Taming'i baltalayan kalabalık gruplara da benzerini uygulamakla mükellefsin. Aksi akıl tutulması ile iştigaldir. Ama bizim staff staff mı black staff mı belli değil, her türlü mantıklı argümana karşı ya yol veriyor ya bu ithamlarınız can sıkıcı olmaya başladı diyip engelliyor. Allahtan stam shot yemiyoruz

A Çevrimdışı
                      A Çevrimdışı
                      alperen77

@kadimlik

senin kitlen taş mı yer, toprak mı yer, yaprak mı yer bilmem kardeşş adam doğru söylüyor.

beğenmiyorsan sağ üstte çarpı işareti var çıkış serbest. 😉

1 Cevap Son cevap
                      0
                      Cevap
                      • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                      Cevaplamak için giriş yapın
                      • En eskiden en yeniye
                      • En yeniden en eskiye
                      • En çok oylanan

• Giriş

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                      • İlk ileti
                        Son ileti